Search

Απίστευτη ταλαιπωρία και ατυχία για την Εθνική Νέων με ήττα-αποκλεισμό απο την Τσεχία! Αποχώρησε τραυματίας ο Μελιόπουλος

Αν και προηγήθηκε η Εθνική Νέων δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα απο την Τσεχία, χάνοντας έτσι την μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Αρμενία.

Η Εθνική μας μπήκε ιδανικά καταφέρνοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Εμμανουηλίδη στο 10′, με τους Τσέχους να απαντούν στο 27′ με τον Ζλατοχλάβεκ. Με την ατυχία της Εθνικής μας να μην σταματά εκεί με τον Νικοπολίδη να αποχωρεί τραυματίας με τον μικρότερο της αποστολής Μανδά να παίρνει την θέση του κάτω απο τα γκολποστ της Εθνικής μας. Ενώ λίγο αργότερα με τραυματισμό αποχώρησε και ο μεσοαμυντικός της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος

Στην επανάληψη οι Τσέχοι ήταν ανώτεροι και στο 60′ πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χεζούσκι που μπήκε ως αλλαγή, με την Εθνική μας να προσπαθεί να απαντήσει όμως το σουτ του Τσαούση στο 77′ σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 86′ οι Τσέχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κέπλ να χάνει πέναλτι, όμως στο 95′ οι Τσέχοι πήραν και δεύτερο πέναλτι με τον Χέιντερνεϊχ να σκοράρει για το τελικό 3-1.

Το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς με ευθύνη των διοργανωτών Άγγλων, το λεωφορείο που πήγε να παραλάβει την Εθνική μας απο το ξενοδοχείο είχε βλάβη! με τους διεθνείς μας μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο να ταλαιπωρούνται. Στο άλλο μας του ομίλου Αγγλία και Δανία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ:  Νικοπολίδης(31′ Μανδάς), Λύρατζης, Αντζουλάς(69′ Μιχαηλίδης), Διαμάντης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος(39′ Νεοφυτίδης), Γαϊτανίδης(69′ Γκαργκαλατζίδης), Εμμανουηλίδης, Σέχου.

ΤΣΕΧΙΑ: Κόβαρ, Μίκα, Χαϊντενραϊχ, Ζίμα, Φουκάλα, Σλαμένα(81′ Σολίλ), Ματσάτσεκ, Όστρακ(46′ Χεζούσκι), Σουλτς, Κονοπάσεκ(81′ Χόνιγκ), Ζλατοχλάβεκ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσεχία 6
2. Ελλάδα 4
3. Αγγλία 4
4. Δανία 2

Share it