Search

Η “οφειλόμενη” απάντηση της Ασπίδας Ξάνθης στις καταγγελίες της Ευκαρπίας μετά την ήττα της στο Εύμοιρο!

Και τρίτο ημίχρονο είχε το παιχνίδι της Ασπίδας Ξάνθης με την Ευκαρπία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καταγγέλλει την αντιμετώπιση που έτυχε απο τους ξανθιώτες και αυτοί να απαντούν με ιδιαίτερο στόμφο και εμπερειστατομένα σε όσα τους καταλογίζονται

Η ανακοίνωση της Ευκαρπίας αναφέρει: “

Για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο…

Χθές Κυριακή 24/3/2019 η ομάδα μας βρέθηκε στην Ξάνθη προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης κ κάθε άλλο παρά αγώνα θύμιζε αυτό που έζησαν παίκτες προπονητες και φίλαθλοι του Π.Σ. Ευκαρπίας.Μια πολύ εριστική κερκίδα με ιδιαίτερα απρεπή συμπεριφορά και ακόμη πιο απρεπές λεξιλόγιο, εριστικοί παίκτες και άδικη διαιτησία το σκηνικό του αγώνα. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά πως η σωστή φιλοξενία σπάνια εκτιμάται και ακόμη σπανιότερα ανταποδιδεται στον βωμό τής νίκης. Σε πείσμα όμως όλων αυτών, η ομάδα μας θα συνεχίσει τη σωστή φιλοξενία που τη χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και θα ευχαριστεί όλες τις ομάδες όπως και αν αυτές συμπεριφερονται. Συγχαρητηρια και πάλι στην ομάδα μας και στους φιλάθλους μας για την ψυχραιμία και το ευ αγωνίζεσθαι.

ΥΓ 1: κύριοι της Ασπίδας αν για την περιοχή τού Ευμοιρου η έννοια της μάνας αλλά και η Παναγία μας δεν έχουν καμία αξία για εσάς για εμάς είναι υψιστης σημασίας οπότε καλά θα κάνετε να συμαζεψετε αυτούς τους 20 αθηροστομους, γιατί κρατάει χρόνια αυτή κολωνια. Δεν θα ξανά ανεχτούμε ούτε από εσάς ούτε από κανέναν αντίπαλο μας τέτοιου είδους αντιμετώπιση,σε διαφορετική περίπτωση στην κωμοπολη της Ευκαρπίας (17.000 κάτοικοι) θα τυγχανετε της ίδιας φιλοξενίας…..

ΥΓ 2 :κύριοι διαιτητές γνωρίζουμε πως προέρχεστε από έναν σύνδεσμο με κορυφαίους Διαιτητές, την ίδια άποψη έχουμε και για εσάς, ομως σε αυτο το ματς ησασταν κατω του μετρίου, θα θεωρησουμε οτι ήταν απλά μια κακη μέρα και τίποτα περισσότερο.”

Με την απάντηση της Ξανθιώτικης ομάδας να αναφέρει:

“ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
—————————————————————————–
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την προσβλητική για τον κόσμο της Ξάνθης και συνάμα απειλητική, προς διάφορους αποδέκτες, ανάρτηση της ομάδας μπάσκετ Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ για τον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακής 24/3/2019.
Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου η αδιάφορη και πρωταθλήτρια Ευκαρπία έπαιξε, όπως όφειλε, με ιδιαίτερο σθένος και φανατισμό (ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος), με την καθόλου αδιάφορη ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης, η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αδικούν την ποιότητα της ομάδας τους και των αθλητών τους, θεωρώντας πως για την ήττα φταίνε όπως αναφέρουν οι «20 αθυρόστομοι» φίλαθλοί μας, τους οποίους μας ζητούν να «συμμαζέψουμε», γιατί τους μιλούσαν άσχημα και γι αυτό το λόγο ήταν άστοχοι.
Βεβαίως, προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αναφορά τους στους παίκτες μας, τους οποίους χαρακτηρίζουν ως «εριστικούς», οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο πέρα από το αυτονόητο, να παλέψουν σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να φτάσουν στην μεγάλη αυτή και σημαντική νίκη, πάντα όμως σε αθλητικά πλαίσια. Ίσως πρέπει να τους θυμίσουμε μία φάση που χαρακτηρίζει τους «εριστικούς» μας παίκτες, όπου οι διαιτητές είχαν κάνει διαφορετική υπόδειξη για ένα άουτ και αθλητής μας πήγε στους διαιτητές και τους ανέφερε πως ο ίδιος έβγαλε την μπάλα και πως πρέπει να κάνει επίθεση η ΕΥΚΑΡΠΙΑ. Καλό είναι λοιπόν, ειδικά όταν αναφέρονται σε αθλητές να γνωρίζουν την ιστορία τους, την προσφορά τους στο άθλημα και να είναι προσεκτικότεροι και σοφότεροι, σεβόμενοι την προσπάθεια και τον ιδρώτα τους.
Όσον αφορά την ποιότητα των ανθρώπων της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και των φιλάθλων της μπορούν να κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν αθλητές που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και έχουν βρεθεί ή βρίσκονται ακόμη και τώρα στην ομάδα τους ή σε άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης (Απιδόπουλος, Χατζημιχαηλίδης…).
Επίσης τους καλούμε να νουθετήσουν τους αθλητές τους και τους ανθρώπους του πάγκου τους, που δεν σταμάτησαν να διαμαρτύρονται από το πρώτο δευτερόλεπτο σε κάθε σφύριγμα των διαιτητών, που απευθύνονταν στην εξέδρα και προκαλούσαν τον κόσμο μας, δημιουργώντας τεχνητή ένταση, ίσως γιατί περίμεναν πως θα κάνουν έναν ωραίο κυριακάτικο περίπατο.
Και ας μιλήσουμε και λίγο για μπάσκετ.
ΦΑΟΥΛ: ΑΣΠΙΔΑ 23 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 25
ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΦΑΟΥΛ : ΑΣΠΙΔΑ 1 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 1
ΒΟΛΕΣ: ΑΣΠΙΔΑ 28/37 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 22/33
ΤΡΙΠΟΝΤΑ: ΑΣΠΙΔΑ 10 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 5
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ: ΑΣΠΙΔΑ 2 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 4
ΝΤΙΣΚΑΛΙΦΙΕ : ΑΣΠΙΔΑ 0 – ΕΥΚΑΡΠΙΑ 2 (1 με αντιαθλητικό και Τ.Π. και 1 για εξύβριση του διαιτητή όπως αναλυτικά αναφέρεται στο Φ.Α.)
Υ.Γ. 1
Για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο… κρατάει χρόνια αυτή κολόνια! Προφανώς δεν αναφέρονται στην ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, αφού οι δύο ομάδες είχαν ξανασυνταντηθεί 5 χρόνια πριν, τον Φεβρουάριο του 2014 στο Κ.Γ. Ευμοίρου!!
Υ.Γ.2
Μήπως φταίμε εμείς που τραυματίστηκε με θλάση στους προσαγωγούς ο καλύτερος αθλητής και αρχηγός της ΕΥΑΚΡΠΙΑΣ, ο οποίος στο χρόνο που αγωνίστηκε είχε πετύχει τους 10 από τους 16 πόντους με 6/6 βολές και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη συνέχεια;
Υ.Γ.3
Μήπως φταίμε εμείς που αποβλήθηκε παίκτης της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ για εξύβριση του διαιτητή, στα πλαίσια προφανώς του «Ευ αγωνίζεσθαι»;
Υ.Γ. 4
Μήπως πρέπει να τιμωρήσουμε τους παίκτες μας, γιατί στη ζώνη της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ, του δευτέρου ημιχρόνου, πέτυχαν 8 τρίποντα;

Θέλουμε να συγχαρούμε, με απόλυτη ειλικρίνεια, τη διοίκηση και τους αθλητές του ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ για την αγωνιστική τους συνέπεια και πορεία στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για την κατάκτησή του. Τους ευχόμαστε να έχουν την ίδια καλή πορεία στα γήπεδα της Β’ Εθνικής την επόμενη χρονιά.
Πέραν της οφειλόμενης αυτής απάντησης δεν θα ασχοληθούμε ξανά με το θέμα, το οποίο για εμάς θεωρείται λήξαν!”

Share it