Search

Ισόπαλο το ντέρμπι του Νότου στην Β’ ΕΠΣ Έβρου μεταξύ Μαΐστρου & Άβαντα (photos)

Στο 1-1 έμειναν ΑΟ Μαΐστρου και Ατρόμητος Άβαντα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής οι δύο ομάδες μπήκαν παθιασμένα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Πριν την έναρξη του ματς ο Μαΐστρος ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας και ο Άβαντας μία θέση πίσω του, αλλά μετά την μεταξύ τους ισοπαλία τα πράγματα δεν έμειναν ίδια για τον Ατρόμητο που έπεσε στην 5η θέση, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παρέμειναν στην κορυφή.

Μόλις στο 2′ ο Νότης απείλησε από πλευράς Μαΐστρου με μία μακρινή κεφαλιά. Ο Τσακουρίδης απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί. Μόλις δύο λεπτά μετά από το κόρνερ που προέκυψε από την προηγούμενη φάση, ο Νότης δεν θα αστοχήσει κάνοντας από κοντά το 1-0. Ο Άβαντας θα απαντήσει άμεσα, με τον Ταξιόπουλο να βγάζει ωραία μπαλιά στον Καλτσά και εκείνος να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 24′ νέα όμορφη μπαλιά του Ταξιόπουλου, αποδέκτης αυτή τη φορά ο Αλεξανδρίδης που σούταρε λίγο άουτ. Στο 36′ ήταν η σειρά του Μανωλίδη να απειλήσει, αλλά το μακρινό του σουτ έφυγε εκτός εστίας.

Στο β’ μέρος οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο 71′ ο Κομεσίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έπιασε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Κεσουδάκης απέκρουσε. Στο 78′ ο Χρόνης Νέδος είδε την ομάδα του να μένει με παίκτη λιγότερο, όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Τσακουρίδης που ανέτρεψε το Νότη έξω από την περιοχή. Ο πορτιέρο του Ατρομήτου ήταν απαρηγόρητος, ενώ ο τα γκολπόστ για το υπόλοιπο της αναμέτρησης υπερασπίστηκε ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Θεοχαρίδης ο οποίος μάλιστα πραγματοποιήσε εξαιρετική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ με το που μπήκε στο ματς.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Τζουκμάνης): Κεσουδάκης, Θεοχαρίδης, Σιμσιρίκης, Παπαδάκης, Φωτεινός (83′ Παπαναστασούλης), Αντωνιάδης, Δημούτσης, Παπαδόπουλος Χ. (67′ Δαρέλας), Νότης, Σαρηγιαννίδης (73′ Θεοδωράκης), Λαζαρίδης.

Ατρόμητος Άβαντα (Νέδος): Τσακουρίδης, Σύρος (80′ Θεοχαρίδης), Φουρνουτζής (46′ Πλουμίδης), Παπαχρήστου, Χατζηευαγγέλου, Αλεξανδρίδης (52′ Κομεσίδης), Καρπουζάκης, Μανωλίδης, Ταξιόπουλος, Φραγγουλίδης, Καλτσάς (90+4 Κατσαντούρας).

Δείτε φωτογραφίες:

Share it