Search

Pre Game: Tips πριν από την σέντρα της 19ης αγωνιστικής για την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (16:00 LIVE SportsAddict)

Συνεχίζεται η δράση με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης με την σελίδα μας να καλύπτει τα σημερινά παιχνίδια μεταφέροντας σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής υποδέχεται την φορμαρισμένη Κεσσάνη  σε ένα αρκετά δυνατό ματς, ενώ την ίδια ώρα η Αναγέννηση θα υποδεχτεί στην Θαλασσιά την ΑΕ Ξάνθης. Εντός έδρας αγωνίζεται και ο Άρης Πετεινού που θα φιλοξενήσει την Κεντητή, ενώ παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει στο Δροσερό μεταξύ του τέταρτου Φίλιππου και της πέμπτης Βιστωνίδα.

Απο εκεί και πέρα η αγωνιστική περιλαμβάνει το ματς του Σελίνου με τον Εχίνο με τον Άτλα να θέλει νίκη που θα τους δώσει μεγάλη ανάσα και θα ξεφύγει μια και καλή, ενώ το ματς της αγωνιστικής θα γίνει στην Διομήδεια μεταξύ του Απόλλωνα και του Ερμή Μάνδρας σε ένα ματς που μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στην μάχη της παραμονής.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Κεσσάνη Ερασμίου  (Ζαφειρίου, Χρυσέλης Γ., Τσεκμές)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Κεντητή  (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Αγγελακόπουλος)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – ΑΟ Βιστωνίδα  (Δρακίδης, Οτουζμπίρ, Ταρινίδης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – ΑΕ Ξάνθης  (Ανεστίδης, Παπαδόπουλος, Σπάρταλης)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Ερμής Μάνδρας  (Τζεβελεκίδης, Εμπλιούκ, Κηλικιώτης)

Γήπεδο Σελίνου: ‘Ατλας Σελίνου – Εχίνος Σπορ  (Σαββόγλου, Εμίν Κεχαγιά, Γκώγος)

Αστέρας Μαγικού – Απόλλων Ξάνθης  0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it