Search

Photos: Με λύση απο τον πάγκο “λύγισε” τον Ορφέα Ξάνθης ο Νέστος Χρυσούπολης

“Σκούρα” τα βρήκε απέναντι στον μαχητικό Ορφέα στο ΑΟΞ ο Νέστος Χρυσούπολης που χρειάστηκε λύση απο τον πάγκο για να λύσει τον γόρδιο δεσμό και με ένα γκολ στο 69′ να φτάσει σε μια σημαντική νίκη που τον κρατά στην μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε εξαιρετικά στο ματς και στο 5′ άγγιξε το γκολ όμως μετά την εξαιρετική σέντρα του Πασχαλάκη η κεφαλιά του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού δεν βρήκε στόχο. Για τα επόμενα 15′ λεπτά το ματς είχε άγρια ομορφιά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω αλλά χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση. Στο 25′ και ενώ ο ρυθμός έπεσε η ομάδα του Νέστου απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη όμως ο Ρούφος έδιωξε σε κόρνερ. Ενώ στο 28′ η ομάδα του Νέστου είχε δύο καλές στιγμές με σουτ του Μπέλιτς αλλά και την πιο σημαντική με την προσπάθεια του Μκρτσιάν να σταματά στο πάνω μέρος του οριζόντιο δοκαριού του Ρούφου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο οπού είχαμε αρκετές διακοπές με τραυματισμούς και αλλαγές. Τελικά στο 69′ ο Νέστος με βοήθεια απο τον πάγκο βρήκε λύση, με τον Παρουτσή που έβαλε στο ματς λίγο νωρίτερα ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα ο Νέστος απείλησε εκ νέου στο 83′ με τον Τζαμπέγια, ενώ η άπαντηση του Ορφέα ήρθε με δύο σουτ εκτός περιοχής του Γιάννη Καραγκιόζη στο 85′ και το 87′.

Η ομάδα του Ορφέα παρέμεινε στους 32 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκ νέου στο ΑΟΞ υποδεχόμενη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ενώ ο Νέστος έφτασε τους 56 βαθμούς μένοντας ζωντανή στην μάχη του τίτλου και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί το Κόσμιο στην Χρυσούπολη Διαιτητής του αγώνα ήταν Θεοδωρόπουλος(Φλώρινας) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο Ηλ. και Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Καρκατζάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης(86′ Ζιγκολάρι), Τορομανίδης(71′ Καραγκιόζης Γ.), Αραμπατζής(58′ Ξαντινίδης), Χαλήλ Τανζού, Πασχαλάκης

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδάνος, Αρετάς, Χούσινετς, Μκρτσιάν, Κουντού(50′ λ.τρ. Ευθυμιάδης), Ορφανίδης, Νικλητσιώτης(85′ Παπαδόπουλος Λ. ), Μπέλιτς(79′ Τζαμπέγια), Μελισσόπουλος Α., Γκουτσίδης(54′ Παρουτσής)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it