Search

Με το δεξί στα προκριματικά του Euro 2020 η Εθνική

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Εθνική Ελλάδας των πολλών απουσιών, μεταξύ των οποίων και αυτές των Θρακιωτών Τοροσίδη & Μάνταλου (ο Σιώπης ήταν στην αποστολή αλλά έμεινε στον πάγκο), επικράτησε 2-0 στην έδρα του ανίσχυρου Λιχτενστάιν, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020. 

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Φορτούνης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Κουρμπέλη, ενώ στο 80′ ο Τάσος Δώνης που είχε περάσει στο 27′ στη θέση του Μήτρογλου που τραυματίστηκε, μετά από μπαλιά του Μασούρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Εθνική που είχε την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας και πολλές ευκαιρίες, στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης στη Βοσνία.

Λιχτενστάιν (Χένρι Κόλβιντσον): Μπούχελ, Γκέπελ, Κάουφμαν, Βίζερ, Σαλάνοβιτς, Μπέχελ (67’ Ζέλε), Γκούμπζερ (76’ Γιλντίζ), Βόλφινγκερ, Ρέχστάινερ, Πολβερίνο, Χάσλερ (86’ Φρικ)

Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (83’ Κουλούρης), Μπακασέτας (70’ Κολοβός), Μασούρας, Μήτρογλου (23’ Δώνης)

H πρώτη αγωνιστική του 10ου ομίλου:

Βοσνία – Αρμενία 2-1

Ιταλία – Φινλανδία 2-0

Λιχτενστάιν – Ελλάδα 0-2

Επόμενη αγωνιστική (26/03)

Βοσνία – Ελλάδα

Ιταλία – Λιχτενστάιν

Αρμενία – Φινλανδία

Share it