Search

Ηττήθηκε και υποβιβάστηκε η Ασπίδα! Συνεχίζει να ελπίζει η ΑΕ Καλαμπακίου(+pics)

Με το διπλό έφυγε από την Ξάνθη η ΑΕ Καλαμπακίου επικρατώντας με 1-2 της Ασπίδας στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς , οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, βλέποντας την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος όλα τα τέρματα του αγώνα σημειώθηκαν μέσα σε τρία λεπτά, με την Ασπίδα να αποκτά το προβάδισμα όμως να το χάνει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι παίκτες του κόουτς Σαμαρά προσπάθησαν να κερδίσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, δεν κατάφεραν και πλέον, με τα τωρινά δεδομένα πάντα, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά, ενώ από την άλλη το Καλαμπάκι εξακολουθεί να ελπίζει και να κυνηγάει στην βαθμολογία τον Κεραυνό Πέρνης.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 6′ με το σουτ του Τζιβανάκη να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 31′ το φάουλ του Τσερκέζου πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 33′ ο Κυριαζίδης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κελετζή, βρήκε με κεφαλιά τον Δογανίδη, ο οποίος όμως είδε το πλασέ του να απομακρύνεται πάνω πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Στο 48′ η Ασπίδα προηγήθηκε. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Δογανίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα όμως οι Δραμινοί ισοφάρισαν. Ο Γεωργιάδης βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Ντόβα, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό για την Ξανθιώτικη ομάδα, δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ακόμα βρισκόμασταν στο 51ο λεπτό, μετά από λάθος στην σέντρα, ο Γεωργιάδης με φοβερό σουτ έγραψε το 1-2. Στο 67′ Χατζηπαπάς και Χριστοφορίδης συνεργάστηκαν άψογα, όμως το πλασέ του τελευταίου κατέληξε στα χέρια του Κελετζή, ενώ στο 85′ και πάλι ο αρχηγός της Ασπίδας δεν τελείωσε καλά την φάση όντας σε πλεονεκτική θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας που είχε για βοηθούς τους Κουκούμη και Ζαχαριά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Ζώτος, Χριστοφορίδης, Μερακλής, Κωτίδης (46′ Κατσής), Κυριαζίδης (76′ Χατζηπαρασκευάς), Χατζηπαπάς, Δογανίδης (61′ Νικολαΐδης), Παπαδόπουλος (70′ Κοντογιαννίδης), Σάββογλου Ρ.

Α.Ε.Καλαμπακίου(Φιλίππου): Κελετζής, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης, Κλόγκερι, Μίτρε, Κασαπίδης, Τσερκέζος, Βασιλειάδης, Γεωργιάδης (64′ Αραμπατζής), Τζιβανάκης (76′ Στάικος), Παυλίδης (46′ Ντόβας).

Share it