Search

Αγνώριστος Άρης Αβάτου υπέστη βαριά ήττα στο Σιδηρόκαστρο απο Εθνικό!

Πραγματοποιώντας μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της χρονιάς, ο Άρης Αβάτου γνώρισε απρόσμενη ήττα με 3-0 στο Σιδηρόκαστρο απο τον τελευταίο της βαθμολογίας Εθνικό.

Η ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλου που αγωνιστική με πολλές αλλαγές μόλις στο 8′ δέχτηκε το πρώτο σοκ με τον Παπίτσα να ανοίγει το σκορ. Με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει ξανά στο 33′  για το 2-0, και πριν καλά καλά καταλάβουν οι ξανθιώτες τι συνέβη ο Παρούκας σκόραρε στο 40′ για το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθηςπροσπάθησε αλλά δεν της έβγαινε τίποτα, ενώ και οι γηπεδούχοι έχοντας “καθαρίσει” το ματς απο το πρώτο μέρος κατέβασαν…ταχύτητα. Μάλιστα πέρα απο τα τρία γκολ η ομάδα του Αβάτου έχασε στο 90′ τον Θωμά Τσέκο, που είδε την απευθείας κόκκινη για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο

Στους 35 βαθμούς έμεινε ο Άρης Αβάτου που την επόμενη αγωνιστική έχει νέο εκτός έδρας ματς, στο Οφρύνιο με τον Αετό. Ενώ η ομάδα του Εθνικού έφτασε τους 13 βαθμούς πιάνοντας τον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την επόμενη παίζει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκούτας Φ. με βοηθούς τους Σκούτα Ν. και Τσιρωνά της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης Δ., Βεντούζης(72′ Καραχάλιος), Πετρίδης, Αγγελίδης, Λιάτσης, Τσιντσάρης Γ., Αβράμης, Παρούκας(90′ Μιχαλέρης), Γερμανλής(81′ Σαμαράς), Τσεμπερίδης, Παπίτσας(86′ Ράτσικας)

Άρης Αβάτου: Αθανασίου, Μελισσόπουλος(75′ Κριέζης), Κιουμουρτζής, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Δόντσος, Καλογιάννης(46′ Σαρηγιαννίδης), Τσέκος, Σιχλιμοίρης, Κρασιώνης(68′ Μπουλούτ), Ζωσιμίδης(46′ Γκέκας)

Share it