Search

Φινάλε με νίκη και έντονα συναισθήματα για την Παιδική ομάδα της Ξάνθης

Νικηφόρα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Παιδικό πρωτάθλημα της Super League οι ποδοσφαιριστές της Κ15 της Ξάνθης, που κέρδισαν στο τελευταίο ματς της χρονιάς τον Παναιτωλικό με 2-1.

Οι ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Καραγιαννίδη μπήκαν απο την αρχή δυνατά με διάθεση να τελειώσουν την χρονιά με μια καλή εμφάνιση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 7′ με τον Πατήρα. Με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους παρά τις αρκετές στιγμές που είχαν οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα το 45′ οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κόκα, με τους ξανθιώτες άμεσα να απαντούν και στο 49′ να παίρνουν εκ νέου προβάδισμα με σκόρερ τον Εμρέ Γιουρούκ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος να και οι ξανθιώτες είχαν αρκετές καλές στιγμές. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοκόση στο 77 με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο τέλος δεν έλειψε η συγκίνηση απο πλευράς γηπεδούχων που δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους για το πως χάθηκε η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι ξανθιώτες τελείωσαν την σαιζόν με 27 βαθμούς ισόβαθμοι με τον Άρη στην δεύτερη θέση, χάνοντας την πρόκριση στο Final 4 καθώς μειονεκτούν στην ισοβαθμία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Κοτανίδου και Οκονομίδη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Δημητριάδης, Μαρκοσιάν(51′ Κάλα), Κουτσός, Τυριακής, Αναστασιάδης, Χότσκα, Μπλιούμης(51′ Μετεντζιδης), Ανθουλάκης(76′ Τσάκαλος), Πατήρας, Γιουρούκ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Πουλιαμάς, Ζέκα, Τσάμπας, Αφαντόπουλος(53′ Χαράμης), Κουναβάς, Νικολάου(74′ Ράδος), Κόκα(64′ Μπαρμπαγιάννης), Αυτέρης(41′ Μπαγιάτης), Παπαδόπουλος, Κοκόσης, Ρουμπάκης(64′ Πάτρας)

Share it