Search

Συνάντηση με Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση ζητάει η Super League! Διατηρείται στην θέση του ο Β. Γκαγκάτσης

Στο επίκεντρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League βρέθηκε για ακόμα μία φορά το θέμα της αναδιάρθρωσης, με την Λίγκα να ζητά ακόμα μία συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη

Άκρη για ακόμα μία φορά δεν βγήκε από τις σημερινές συζητήσεις και στο μόνο που κατέληξαν τα μέλη της Λίγκας είναι να αιτηθούν και πάλι συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και πλέον αναμένεται η αντίδραση της Πολιτείας, που μέχρι στιγμής δεν έχει εκφράσει επίσημα αλλαγή στάσης.

Επιπλέον, λόγω του πρώτου ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία, αποφασίστηκε το ματς της ομάδας της Φθιώτιδας για την 26η αγωνιστική κόντρα στον Πανιώνιο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου.  Ενώ στην ψηφοφορία που έγινε μετά απο αίτημα του Ολυμπιακού για απομάκρυνση του Βασίλη Γκαγκάτση απο την θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Super League αυτή απορρίφθηκε με ψήφους 11-2. Υπέρ της παραμονής Γκαγκάτση ψήφισε και η Ξάνθη ενώ κατά μαζί με τον Ολυμπιακό ήταν και η Λάρισα. Δύο λευκά έδωσαν ΕΠΟ και Πανιώνιος ενώ απών δήλωσε ο ΠΑΟΚ λόγω της ιδιαιτερότητας της παρουσίας του γιου του Γκαγκάτση στην διοίκηση της ΠΑΕ

Αναλυτικά η ενημέρωση της Super League:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

2/ Επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα αιτηθεί θεσμική συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Bασιλειάδη, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

3/ Ο αγώνας Λαμία-Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00) και ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 (αντί για Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 19:00).

Share it