Search

Εξάντλησε την αυστηρότητα της σε Σαββίδη και Ξάνθη το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό της Super League!

Σε μια απίστευτης έκτασης ποινή απεφάνθη το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο που έβγαλε μια άκρως εξοντωτική και μεγάλης αυστηρότητας ποινή τόσο για την ΠΑΕ Ξάνθη όσο και για τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ξανθιώτικης ΠΑΕ Θόδωρο Σαββίδη.

Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς τις αντίστοιχες ποινές που έβγαλε η ίδια Επιτροπή σε χειρότερα περιστατικά απο απλή εξύβριση του διαιτητή. Γιατί ουσιαστικά αυτό συνέβη στο ματς της Κ15 της Ξάνθης με τον Άρη καθώς ο κ. Σαββίδης ούτε σε χειροδικία προέβη ούτε οποιαδήποτε άλλη κίνηση, ενώ και οι εκφράσεις που ακούστηκαν είναι απο αυτές που ακούγονται συνεχώς στα γήπεδα οπού ακούγονται μάλιστα και πολύ χειρότερα.

Άλλωστε είναι αδιανόητο πως η συγκεκριμένη επιτροπή τιμωρεί με απαγόρευση παρουσίας του στο γήπεδο για 3 χρόνια(!) επειδή αποκάλεσε μαλ@@α τον διαιτητή!!! Σαφέστατα και η Ξάνθη ως οφείλει θα πρέπει να προβεί σε ένσταση κατά της απόφασης στέλνοντας την υπόθεση  σε δευτεροβάθμια επιτροπή που θα εξετάσει πιο διεξοδικά την υπόθεση και θα μειώσει αν όχι εξαλείψει την εξοντωτική ποινή της Πρωτοβάθμιας

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Α/ Ξάνθη Κ15, Θ. Σαββίδης (εκπρόσωπος): «Σε συμπλήρωση της πειθαρχικής δίωξης, που ασκήθηκε εναντίον σας με την από 130/19-3-2019 κλήση μας, καλείσθε ενώπιόν μας, την Πέμπτη, 21-3-2019 και ώρα 12:00»: Για τη συμπεριφορά του κ. Θ. Σαββίδη: Επιβάλλει στην ομάδα Ξάνθη Κ15 συνολική χρηματική ποινή ποσού τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ. Σαββίδη συνολική χρηματική ποινή ποσού εννέα χιλιάδων τετρακοσίων (9.400,00) ευρώ, ποινή απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) μήνες και ποινή απαγόρευσης του στο γήπεδο για τρία (3) χρόνια.

 

Share it