Search

Φουντώνει η μάχη της πρώτης τετράδας δύο στροφές πριν το φινάλε! Το μενού των διεκδικητών

Με δύο στροφές να απομένουν όλο το ενδιαφέρον στο Ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει στραφεί στην μεγάλη μάχη για μια θέση στα πλέι οφ, με δύο θέσεις να είναι ήδη καπαρωμένες ενώ και η τρίτη μοιάζει δεδομένη με την μάχη ουσιαστικά να είναι στραμμένη στην τέταρτη θέση οπού διεκδικούν τρεις ομάδες

Μπορεί να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα πλέι οφ έχοντας μάλιστα και πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο Εθνικός και Αρίωνας ουσιαστικά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ανάλογα με την θέση που θα καταλάβουν θα επιλέξουν αντίπαλο απο τον άλλο όμιλο.

Σχετικά άνετος είναι και ο Αίας Κομοτηνής που υπερτερεί στην ισοβαθμία με ΑΕΚ αλλά όχι και με Φιλία και ουσιαστικά θέλει μία νίκη για να κλειδώσει την τρίτη θέση, κάτι που μπορεί να καταφέρει ακόμη και με δύο ήττες αρκεί να μην κερδίσει κανένα ματς η Φιλία.

Η πολύ μεγάλη μάχη ουσιαστικά δίνεται κατά βάση μεταξύ Φιλίας Ορεστιάδας και ΑΕ Κομοτηνής, ενώ δεν θα πρέπει να βγάζουμε απο το παιχνίδι και την Θύελλα Φερών που έχει τις ισοβαθμίες και με τους δύο συνδιεκδικητές τς τέταρτης θέσης και έχει ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα. Βέβαια το μειονέκτημα της Θύελλας είναι πως για να ελπίζει δεν πρέπει να κάνουν καμία νίκη οι Φιλία και ΑΕΚ.

Πάμε τώρα όμως στους δύο βασικούς διεκδικητές, αμφότεροι έχουν μεγάλα ματς την προσεχή αγωνιστική παίζοντας εντός έδρας απέναντι στους πρωτοπόρους. Βέβαια να σημειώσουμε εδώ πως η Φιλία έχει σαφώς τον πρώτο λόγο έχοντας κερδίσει και τα δύο ματς με την ΑΕΚ και ουσιαστικά ψάχνει μία νίκη στα δύο ματς για να πάρει αυτή την τέταρτη θέση, βέβαια έχει και πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα καθώς την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για να παίξει με το Δημοκρίτειο. Πάντως η ομάδα του κοουτς Ουζουνίδη μπορεί να πάρει την τέταρτη θέση ακόμη και χωρίς νίκη αρκεί η ΑΕ Κομοτηνής να μην κερδίσει και τα δύο ματς που έχει.

Απο την άλλη η ΑΕ Κομοτηνής για να ελπίζει θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει δυο νίκες καθώς αν χάσει έστω ένα ματς στην καλύτερη θα ισοβαθμίσει με την Φιλία, και εκεί μειονεκτεί και χάνει την τέταρτη θέση

Αναλυτικά το μενού των δύο τελευταίων αγωνιστικών για τις ομάδες που μάχονται για την πρώτη τετράδα:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  45β.: ΑΕ Κομοτηνής(εκτός), ΑΟ Χρυσούπολης(εντός)

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ  45β.: Φιλία Ορεστιάδας(εκτός), Βύρωνα Καβάλας(εντός)

ΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  40β.: Βύρωνα Καβάλας(εκτός), Αγία Βαρβάρα(εντός)

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  39β.: Αρίων Ξάνθης(εντός), Δημοκρίτειο Κομοτηνής(εκτός)

———————————————————-

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  38β.: Εθνικός Αλεξανδρούπολης(εντός), Έβρος Σουφλίου(εκτός)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΡΩΝ  37β.: ΑΟ Καβάλα(εκτός), Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης(εντός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it