Search

Στον Έβρο την Πέμπτη 21/3 ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το νομό Έβρου πρόκειται να επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 21 Μαρτίου ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό με στελέχη του κόμματος, ενώ η επίσκεψή του στην περιοχή θα ολοκληρωθεί στην ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία στο Ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» της Ορεστιάδας.

Επιπλέον, στις 30 Μαρτίου αναμένεται επίσκεψη του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος πρόκειται να επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Η ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου:

Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκια του κόμματος, αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, Γραμματείς, Αναπληρωτές Γραμματείς και τοπικά στελέχη θα βρεθούν απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσουν οι πολίτες σε λεπτομέρεια το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Έβρο και συγκεκριμένα τους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας θα επισκεφτεί αύριο 21/03/2019 ημέρα Πέμπτη κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής :

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ 16ης ΜΚ/ΜΠ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΙΟ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
17:30 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

«Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Νομού Έβρου στα πλαίσια της επισκέψεως κλιμακίου στον Νομό μας σας προσκαλούμε, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:30, στο Ξενοδοχείο “Αλέξανδρος” στην Ορεστιάδα όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς».

Share it