Search

Σε γιορτή μετατρέπει τον αγώνα με την ΧΑΝΘ ο Άθλος Ορεστιάδας!

Την πρωτοπόρο ΧΑΝΘ υποδέχεται η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ στις 18:00 στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας, αγώνας που θα είναι ο προτελευταίος εντός για τον Άθλο.

Πριν τον αγώνα των ανδρών την ίδια μέρα ο Άθλος διοργανώνει τουρνουά μίνι βόλεϊ αγοριών και κοριτσιών από τις 13:30 έως τις 16:30 επίσης στο νέο κλειστό γυμναστήριο στο οποίο λαμβάνουν μέρος εκτός του Άθλου Ορεστιάδας , ο Α.Ο.Ν.Βύσσας Ορεστιάδας, Εθνικός Αλεξ/πολης, Αμαζόνες Μαϊστρου, Σπαρτακός Διδ/χου και Α.Ο.Τυχερού.

Πρόκειται για μια γιορτή του βόλεϊ στην οποία θα συμμετέχουν για το ευ αγωνίζεσθε παιδιά δημοτικών σχολείων των παραπάνω συλλόγων. Κατά την διάρκεια του τουρνουά την μουσική επιμέλεια θα έχει η DJ Άννα Αγγελίδου.

Η διοίκηση και οι αθλητές του Άθλου Ορεστιάδας προσκαλούν τους φιλάθλους της περιοχής μας να βρεθούν στις κερκίδες του νέου κλειστού για να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες αλλά και των αθλητές της ομάδας των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας στον αγώνα με την ΧΑΝΘ.

Με την λήξη του αγώνα των ανδρών θα κληρωθεί ένα smartphone HAUWEI y5 αξίας 130 ευρω (οι λαχνοί θα μοιράζονται στην είσοδο του γυμναστηρίου).

Στον αγώνα των ανδρών θα απολαύσουμε τις χορογραφίες των αθλητριών του συλλόγου ΓΑΣ ΑΜΙΛΛΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ της Ευαγγελιάδου Ευαγγελίας και την μουσική επιμέλεια του αγώνα των ανδρών θα έχει ο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της περιοχής madfm107.

Share it