Search

Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και ξεκίνησε με Χ την Elite Round η Εθνική Νέων, σκόραρε ο Μελιόπουλος!

Αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 2-0, με τον μεσοαμυντικό της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλο που ήταν εκ τον κορυφαίων, να σκοράρει το δεύτερο γκολ, στο δεύτερο μέρος η Εθνική μας ήταν μέτρια και δέχτηκε την ισοφάρισε απο τους Δανούς.

Η Εθνική μας προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαούση στο 19′. παράβαση που κέρδισε ο Μπότος. Ενώ στο 37′ η Εθνική μας με σκόρερ τον Μελιόπουλο που εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Τσαούση και με προβολή έκανε το 2-0.  Στο 60′ η Δανία μείωσε με τέρμα του Κάουφμαν, και ενώ νωρίτερα η Εθνική μας είχε καλές στιγμές με Εμμανουηλίδη και  “Μέλιο”. Η Εθνική μας στο 72′ δέχτηκε και δεύτερο χτύπημα απο τον Κάουφμαν που με σουτ έκανε το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος τους ματς με την Εθνική μας παρά τις φάσεις που είχε μέχρι το τέλος δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης μένοντας στην ισοπαλία

Στο άλλο ματς του ομίλου η Αγγλία κέρδισε με 4-1 την Τσεχία, και πλέον το ματς στις 24 Μαρτίου αποκτά χαρακτήρα τελικού με την Ελλάδα να τίθεται αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Αγγλία. Ενώ η Εθνική μας θα κλείσει τις υποχρεώσεις της με τους Τσέχους στις 26 Μαρτίου.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης(81′ Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος(61′ Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης(71′ Λιάβας), Σέχου.

ΔΑΝΙΑ: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ.(70′ Μπίστρουπ ), Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β., Κάαστρουπ(58′ Ντααμσγκάρντ), Κάουφμαν(75′ Χέγκ)

Share it