Search

Photos: Ζωντανή στην μάχη του τίτλου η Αναγέννηση με δύσκολο πέρασμα απο τη Νεάπολη

Έστω και αν δυσκολεύτηκε η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να φύγει νικήτρια απο τη Νεάπολη επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Ξάνθης και έμεινε ζωντανή στην μάχη του τίτλου στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Τάσου Κελλίδη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε στο 5′ με τον Καζάκη, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα και στο 8′ είχαν καλή στιγμή με το σουτ του  Σελβίδη έβγαλε δύσκολα ο Ρούσσος. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στην Αναγέννηση όταν ο Σελβίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Κουτσομιχάλη με της δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Θαλασσιάς μπήκε πολύ δυνατά και στο 52′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μουζαφέρογλου. Η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως ο Ρούσσος σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Ντζομιάδη στο 57′ ενώ και ο Περτσανίδης που πήρε το ριμπάουντ δεν κατάφερε να βρει τον στόχο στην πιο σημαντική στιγμή των γηπεδούχων στο ματς. Τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους με το σουτ του Καζάκη να μην βρίσκει στόχο.

Με αυτή τη νίκη η Αναγέννηση έφτασε τους 43 βαθμούς και έμεινε κοντά στην πρώτη θέση και πλέον αναζητά το 2/2 στα ματς με ΑΕΞ και Κεντητή πριν τα μεγάλα ματς τίτλου με Πετεινό και Ζυγό στην Θαλασσιά. Απο την άλλη το νεανικό σύνολο του Απόλλωνα έμεινε στην 6η θέση με 27 βαθμούς και έχοντας ξεκούραστο τρίποντο την επόμενη αγωνιστική στρέφει την προσοχή της στο ματς με τον Εχίνο στο τέλος του μήνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Δρακίδη και Γιώργο Πασχαλίδη

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Δ. Μπακάλογλου):  Φιλτανίδης, Σελβίδης Χρ.(82′ Τολμίδης), Γκριγκοριάν, Αραβίδης, Ιωαννίδης Μ.(67′ Πουτακίδης), Ρουμπινίδης(56′ Περτσανίδης), Σελβίδης Γ., Μπαργκάν, Αναστασιάδης, Ντζομιάδης, Αβραμίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελλίδης): Ρούσσος, Σαρηγιαννίδης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου, Κιαχίδης, Τουργαίδης Κ., Σταύρου(46′ Δελητζόγλου, 89′ Μυλωνάς), Κουτσομιχάλης, Πεντεζίδης(71′ Κοτζάκελης, Καζάκης, Κουτίνης

 

Share it