Search

Χορταστική ισοπαλία στο “Ελ Θράκικο” των Δικηγορικών Συλλόγων Ροδόπης και Ξάνθης!

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το παιχνίδι των Δικηγορικών Συλλόγων Ροδόπης και Ξάνθης για την 3η αγωνιστική του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Δ.Σ., αποτέλεσμα που διατηρεί στην κορυφή την ομάδα της Ξάνθης που έφτασε τους 7 βαθμούς ενώ ζωντανή για την πρόκριση έμεινε και η Ροδόπη που έχει 4 βαθμούς, αμφότερες οι ομάδες θέλουν να πάρουν έναν εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγεί στα τελικά.

Στα του αγώνα που έγινε στο γήπεδο Εκτενεπόλ της Κομοτηνής, η Ροδόπη προηγήθηκε με τέρμα του Ουρούμη, με τον Τσιφλίκογλου να ισοφαρίζει για την Ξάνθη. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος ο Μπρατίδης σκόραρε για την ανατροπή και το 2-1 για τους ξανθιώτες, όμως ξανά ο Ουρούμης σκόραρε στο 85’για το τελικό 2-2. Με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν και δοκάρι στο 90′ σε σουτ του Δαλματζή.

Την συνάντηση διηύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κίνα και Πέτρο Κατσίγιαννη

Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ: Πουλακίδας, Καρά Χουσείν, Βόλτσης, Μοσχάκης, Ντάσιος, Μεχμέτ(Δαλματζής), Αντώνιου (Τσορπίδης λ.τ., Αραμπατζίδης), Κρεβούρης, Ίτσας (Οικονόμου), Κυνηγόπουλος, Ουρούμης.

Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ: Καραμανάβης, Τσαρδακλής, Ντουμπάν, Κιουτσούκ(Παυλίδης), Φίλος, Κέλλης, Ναθαναηλίδης, Τσιφλίκογλου(Καπζά), Μπρατίδης, Αργυρίου, Γιαλάογλου

Photo Credit: Εφημερίδα Περισκόπιο

Share it