Search

Το Fairplay στο μεγαλείο του από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Ανακοινώσεις εξέδωσαν μετά το μεταξύ τους ντέρμπυ Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Την ώρα που στην χώρα μας ο χώρος του αθλητισμού μολύνεται σχεδόν καθημερινά με διάφροα απαράδεκτα περιστατικά τόσο σε επαγγελματικό όσο και ερασιτεχνικό επίπεδο, οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Θράκης, φρόντισαν να διδάξουν ποδοσφαιρικό πολιτισμό, με τον μεν Μέγα να συγχαίρει την Δόξα για την νίκη της, τους ασπρόμαυρους να ευχαριστούν τον Ίασμο για την φιλοξενία και αμφότερες τις δύο ομάδες να δίνουν τα συγχαρητήριά τους και για την διαιτησία του παιχνιδιού, είτε μέσω ανακοινώσεων, είτε μέσω των δηλώσεων των προπονητών τους μετά το τέλος του ματς.

Φαίνεται πως τα όσα είχαν συμβεί πριν από δύο χρόνια στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, είχαν αντίκτυπο στην “συνείδηση” των δύο ομάδων, που με την πρόσφατη συμπεριφορά τους, δίνουν ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους ματς και δη σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου: “Η διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους παίχτες μας για την εμφάνιση τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας που είναι πάντα εκεί και στηρίζουν την προσπάθεια μας.

συγχαρητήρια στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου για την νίκη της”

Και η ανακοίνωση-απάντηση της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: “ΟΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ.

Share it