Search

Παγκόσμια πρωτιά για τον Θρακιώτη Ιάσονα Παπαδόπουλο στα Special Olympics!

Με μια σπουδαία επιτυχία έπεσε η μέρα για την Ελληνική αποστολή στους αγώνες Special Olympics που διεξάγεται στο Άμπου Ντάμπι.

Ο λόγος για τον ξανθιώτη πρωταθλητή Ελλάδας στο παραμπάντμιντον, Ιάσονα Παπαδόπουλου που μαζί με την Άννα Παπαδοπούλου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μεικτού D4, και αναδείχτηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές!

Ο νεαρός αθλητής του Αρίωνα Ξάνθης, μάλιστα πέρα απο την τεράστια επιτυχία στο μεικτό κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και στο ατομικό οπού την Τετάρτη θα διεκδικήσει το δεύτερο του μετάλλιο. Ενώ η συμπαίκτρια του στο μεικτό, ήδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών. Τους δύο αθλητές συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατσώρας.

Το Ελληνικό δίδυμο στην πορεία του προς την κορυφή του κόσμου έδωσε 2 αγώνες κερδίζοντας τους όλους μάλιστα με 2-0 σετ. Κερδίζοντας τα ζευγάρια απο Μογγολία και Ιρλανδία.

Να σημειώσουμε πως στην ατομική κατηγορία Ανδρών D2 o Θρακιώτης πρωταθλητής μετράει 5 νίκες και 1 ήττα στο εξαιρετικό του ξεκίνημα και διεκδικεί με υψηλές αξιώσεις παρουσία στο βάθρο και εκεί.

Το άκουσμα της είδησης φυσικά γέμισε περηφάνια τος ανθρώπους του Αρίωνα Ξάνθης και του προπονητή του Χαράλαμπο Ιορδάνου, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και μη της Ξάνθης.

Share it