Search

Κυρίαρχη στο ντέρμπι με Φέρες η Άνθεια (photos)

Όντας καλύτερη σε όλα τα πλάτη και μήκη του παιχνιδιού, η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Θράκης Φερών και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική που θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας.

Η Άνθεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της και έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Παναγιωτόπουλου & Καβατζικιώτη.

Στο 26′ ο Μαλτέζος επιχείρησε ένα σουτ αλλά ο Βαφειάδης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 35′ η Ένωση θα πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Μαλτέζου και σέντρα του Κώστα Πατσιώρα, ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει από κοντά το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Νωρίς στο β’ μέρος η ομάδα του Τόλη Μπίτσιου θα καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματα της, γεγονός που θα της δώσει και άλλη ψυχολογία στο ματς. Στο 49′ μετά από γύρισμα του Μαλτέζου που έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Θοδωρής Καβατζικιώτης σούταρε για το 0-2. Δύο λεπτά μετά ο Κωνσταντάκης πήδηξε ανενόχλητος για την κεφαλιά αλλά σημάδεψε εκτός εστίας. Στο 59′ οι Φέρες θα απειλήσουν ουσιαστικά για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, με τον Πολίδη να σουτάρει και τον Χαραλαμπίδη να μπλοκάρει, ενώ το ίδιο συνέβη και σε προσπάθεια του Μαλτέζου δύο λεπτά μετά.

Στο 70′ και πάλι ο Μαλτέζος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα απειλήσει αλλά ο γκολκίπερ της Θράκης θα μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα, ενώ το ίδιο θα κάνει και σε μακρινό σουτ του Πατσιώρα στο 76′. Δύο λεπτά αργότερα σημαντική ευκαιρία για τις Φέρες μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και τελείωμα του Γκάκιου, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 83′ ο Θοδωρής Πεχλιβανίδης θα δοκιμάσει ένα ωραίο σουτ αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

Μετά από αυτή τη νίκη η Άνθεια είναι πλέον μόνη της στην 3η θέση έχοντας 25 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον δεύτερο Έβρο Σουφλίου και 6 από τον πρώτο Ορέστη. Οι Φέρες, στον πάγκο της οποίας έκανε ντεμπούτο την Κυριακή ο προπονητής Σάββας Πούλος, είναι πλέον στην 5η θέση με 22.

Συνθέσεις:

Θράκη Φερών (Πούλος): Βαφειάδης, Ιγνατιάδης (57′ Βερανούδης), Σαχίνης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α., Δεμιράκος (46′ Μπακιρτζόπουλος), Ντόλας, Πολίδης (70′ Φοτακίδης), Σιδηρόπουλος Γ., Τσιπλάκης.

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μπίτσιος): Χαραλαμπίδης, Δουμπουλάκης, Αμπράσης, Σίσκος, Κολγκέκα, Πατσιώρας Α., Μαλτέζος (90′ Καβατζικιώτης Α.), Κωνσταντάκης, Παναγιωτόπουλος (75′ Πεχλιβανίδης Θ.), Πατσιώρας Κ. (87′ Σουλακάκης), Καβατζικιώτης Θ. (85′ Πεχλιβανίδης Δ.)

Διαιτητής: Βασιλόπουλος – Βοηθοί: Καραΐσκος, Κωστακιώτης

Δείτε φωτογραφίες από ματς:

 

Share it