Search

Volley League: Οι Έλληνες νικητές στο θεαματικό All Star Game της Σύρου!

«Σύρος ταξίδι στο χρόνο» γράφει το κεντρικό πανό που είναι αναρτημένο στο γυμναστήριο Δημήτρης Βικέλας της Ερμούπολης και το ελληνικό ανδρικό βόλεϊ κυριολεκτικά έκανε ταξίδι στο χρόνο με τα αστέρια των 11 ομάδων της Volley League να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.

Οι συριανοί αλλά και οι τηλεθεατές απόλαυσαν ένα μοναδικό βολεϊκό σόου 150 λεπτών που είχε θέαμα, ωραίες φάσεις, απρόοπτα, εκπλήξεις αλλά και τα μέλη της εθνικής ομάδας τσιρλίντιγκ Greek Drops (ελληνικές σταγόνες) που έδωσαν ένα φοβερό σόου.

Το σκηνικό αλλά και το σενάριο της εκδήλωσης είχαν επιμεληθεί κορυφαίοι επαγγελματίες του είδους, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Μάικ Φουντεδάκης. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό χωρίς καθυστερήσεις και πλούσιο τηλεοπτικό αποτέλεσμα που πρόβαλε το ελληνικό ανδρικό βόλεϊ και την Volley League σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω της ΕΡΤ.

Νίκη των Ελλήνων

Η ομάδα των All Star Ελλήνων νίκησε την ομάδα των All Star των Ξένων 2-1 (22-25, 25-21, 16-14). Ο αγώνας είχε πολλά απρόοπτες και ξεχωριστές στιγμές με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να αγωνίζεται πασαδόρος των Ελλήνων και ο Παβλίσεβιτς να κάνει το προτελευταίο σερβίς του αγώνα.

MVP ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος

Πολυτιμότερος αθλητής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού. Η ψηφοφορία έγινε αποκλειστικά από τους αθλητές των δύο ομάδων. Ο «μικρός» του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την διάκριση του μαζί με όλους τους συμπαίκτες του.

Δείτε όλα όσα έγιναν στη Σύρο με ένα κλικ εδώ!

Share it