Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με επίκεντρο τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης, καθώς επίσης και τις μάχες τίτλου και παραμονής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις (δείτε το Pre Game της 22ης αγ. εδώ) για τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα, μέσω του ρεπορτάζ που θα μας έρχεται απ’ τα διάφορα γήπεδα, όπου υπάρχουν απεσταλμένοι και συνεργάτες του SportsAddict.gr.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Κοσμάς Πανταζής & Κώστας Νασούδης.

Το live συντονίζει: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις με σέντρα στις 15.00:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – ΠΑΟΚ Κοσμίου (Στρατούδης, Τερζόπουλος (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (Στόλης (Σερρών), Ζιγκερίδης (Κιλκίς), Αναστασιάδης (Σερρών)

Γήπεδο Δη,. Σερρών: Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης (Μπουτσίκος, Ανδρέου, Μαδίτσης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Ασπίδα Ξάνθης (Γκαϊτατζής, Οικονομίδης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου  (Δραγούσης (Κιλκίς), Γκιόση, Δημητριάδης (Θράκης)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Καβάλα  (Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Τυριακίδης, Φραγιός (Μακεδονίας)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Κεραυνός Πέρνης (Μαρόπουλος, Σιανίδης, Τσεχελίδης της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Πριν την έναρξη των σημερινών αναμετρήσεων και με 5 αγωνιστικές να απομένουν η βαθμολογία είναι διαμορφωμένη ως εξής: (θυμηθείτε τη βαθμολογία εδώ).

14:27 Τα πάντα είναι έτοιμα για την πρώτη σέντρα σε όλα τα γήπεδα και μεις πάμε στην καθιερωμένη μας “βόλτα” για τις συνθέσεις, στα παιχνίδια όπου αγωνίζονται ομάδες της Θράκης.

14:28 Στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό αγωνίζεται ο Ορφέας Ξάνθης, που ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη 3η θέση.

Πανσερραϊκός (Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Κούτλας, Σαρέγκος, Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

Αναπληρωματικοί: Ζωβλήκας, Μακούσης, Κονταξής, Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Κεχαγιάς, Μπίλης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χαλήλ, Τορομανίδης, Χιντ, Σουκρήογλου, Πασχαλάκης.

Αναπληρωματικοί: Αραμπατζής, Βουλγαρίδης, Καραγκιόζης Ι., Μαυρόπουλος Γ., Μπουνταγκίδης, Καλλίδης, Αμανατίδης.

14:35 Στο Κιλκίς κόντρα στον τοπικό Αλέξανδρο αγωνίζεται η Ασπίδα Ξάνθης, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής της.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης,Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Σερταρίδης, Απονίδης, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης.

Αναπληρωματικοί: Μπουχαρέλης, Ευστρατιάδης, Ζάικος, Κάργας, Τσολακίδης, Σαλπιγγίδης.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριακίδης, Κοτίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Δογανίδης.

Αναπληρωματικοί: Κατσής, Χατζηπαρασκευάς, Κούπας, Κασάμπαλης, Σάββογλου, Σαμαράς.

14:40 Στη Δράμα και συγκεκριμένα στο Καλαμπάκι αγωνίζεται ο Εθνικός, με την γηπεδούχο ΑΕΚαλαμπακίου να “καίγεται” για βαθμούς, στην “μάχη” παραμονής με τον Κεραυνό Πέρνης. Απ’ την άλλη ο Εθνικός θέλει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός, παρά το γεγονός πως δεν διατηρεί ελπίδες παραμονής.

Α.Ε.Καλαμπακίου: Κελετσής, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης, Καλογκίρι, Μίτρε, Ντόβας, Τζιβανάκης, Στάικος, Σαββίδης, Κωνσταντινίδης, Τσερκέζος.

Αναπληρωματικοί: Γεωργιάδης, Παυλίδης, Βασιλειάδη,ς Ταγά, Χασαπίδης, Μπόζης, Αραμπατζής.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Μπινόπουλος, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Γεωργαντζόπουλος, Κούπας, Καρακασιδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Αναπληρωματικοί: Βουτσάς, Σιδηρόπουλος Κ., Δεδελούδης, Μπαμπλής, Λίτσιος, Μπούρντιν.

14:52 Ολοκληρώνουμε την “περιήγηση” για τις συνθέσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε 2 εκπροσώπους της Θράκης, τον Άρη Αβάτου, που θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί κοντά στη 3η θέση και τον ΠΑΟΚοσμίου, παι θα αγωνιστεί για το γόητρό του, καθώς δεν διατηρεί ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Αμουτζάκης, Μίλλερ, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, Κρασσώνης, Ψεμματάς.

Αναπληρωματικοί: Ζωσιμίδης, Σιχλιμοίρης, Τζεμάλ, Αθανασίου, Κιομουρτζής, Καλογιάννης, Μελισσόπουλος Μ.

ΠΑΟΚοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Νάνος, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές, Ερκάν, Κυριακόπουλος, Καρασιούνας.

Αναπληρωματικοί: Χατζητουλούσης, Λάσκαρης, Βούλγαρης, Ράπτης, Δημοσθένους, Ταχτσόγλου, Ζάγγουλος.


15:04 Έναρξη των αναμετρήσεων.

15:08 Στο Κιλκίς, στις εξέδρες, βρίσκονται αρκετά παιδιά απ’ τις ακαδημίες της Ασπίδας, καθώς το πρωί έδωσαν φιλική αναμέτρηση με το αντίστοιχο τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

15:11 Γκολ για τον Άρη Αβάτου στη θρακιώτικη μονομαχία!

Ο Γκέκας μετά από γύρισμα του Τσέκου στο 7ο λεπτό, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη και κάνει νωρίς-νωρίς το 1-0.

15:22 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η 22η αγωνιστική για τη μάχη της κορυφής, καθώς Νέστος και ΑΟΚ, αγωνίζονται κόντρα σε υπολογίσιμους αντιπάλους.

Μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών αμφότερες οι ομάδες είναι ισόπαλοι με τους αντιπάλους τους. Ο Νέστος παρά το γεγονός πως προηγήθηκε νωρίς με τον Ξανθιώτη Ν. Μελισσόπουλος ( πεν. 7′), ισοφαρίστηκε απ’ τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με γκολ του Μουτεσίδη (21′). Η Καβάλα είναι στο 0-0 με τον Αετό Ορφανού στο τοπικό ντέρμπι του νομού.

15:27 Στη Δράμα ο Εθνικός έχει μπει πιο δυνατά στο ματς και έχει απειλήσεις δις με τους Καρακασίδη (10′) και Γκουντενούδη (13′), με τις προσπάθειες των παικτών του Εθνικού να μην βρίσκουν στόχο.

15:31 Γκολ ο Εθνικός στο Καλαμπάκι. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, όπως σας μεταφέραμε και πριν, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ανταμείβεται παίρνοντας το προβάδισμα.

Ο Γκουντενούδης που προειδοποίησε και νωρίτερα (13′) είναι αυτός που με προβολή “ανοίγει” το σκορ στο 26ο λεπτό μετά από φάουλ του Γκαβανόζη.

15:36 Γκολ και μάλιστα 2 έχουμε στο Κιλκίς, όπου ο Αλέξανδρος προηγείται της Ασπίδας Ξάνθης…

Ο Προβατίδης είναι σκόρερ και των δύο τερμάτων! Ο έμπειρος χαφ των Κιλκισιωτών εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χατζηγερωργίου στο 11 και έκανε το 1-0, ενώ πριν λίγο (30ο λεπτό) με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και αυτά της ομάδας του.

15:41 Αποκρούει πέναλντι ο Ρούφος στις Σέρρες και παραμένει το 0-0 στο Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης.

Ο Γκούρτσας ο οποίος κέρδισε το πέναλντι απ’ τον Μακράκη, ανέλαβε και την εκτέλεσή του, αλλά ο Ρούδος “δήλωσε παρών”.

15:45 Δεύτερο γκολ για τον Άρη Αβάτου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚοσμίου!

Ο Κρασώνης με σουτ νικάει τον Δεληγιάννη και κάνει το 2-0 στο 42ο λεπτό…

15:48 Τρίτο γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ στο τέλος του ημιχρόνου!

Στο 45ο λεπτό ο Γκέκας βάζει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και κάνει το 3-0 για την ομάδα του. Ο Σαρηγιαννίδης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚοσμίου, “έσπασε” στον Γκέκα και ο δεύτερος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

15:51 Τρίτο γκολ για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο 41ο λεπτό με σκόρερ τον Αγαθαγγελίδη

15:53 Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά το σουτ του Καρακασίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

15:56 Αποτελέσματα ημιχρόνου:

Άρης Αβάτου – ΠΑΟΚ Κοσμίου: 3-0 (7′, 45′ Γκέκας, 42′ Κρασώνης)

Α.Ε. Καλαμπακίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 0-1 (26′ Γκουντενούδης)

Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης: 0-0

Αλέξανδρος Κιλκίς – Ασπίδα Ξάνθης: 3-0 (11′, 29′ Προβατίδης, 42′ Αγαθαγγελίδης)

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-1 (7′ πεν. Ν. Μελισσόπουλος / 21′ Μουτεσίδης)

Αετός Ορφανού – Καβάλα: 0-0

Εθνικός Σιδηροκάστρου – Κεραυνός Πέρνης: 0-2 (Τζιβανόπουλος, Χαριτίδης)

16:06 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στις αναμετρήσεις

16:10 Γκολ στις Σέρρες για τον Πανσερραϊκό.

Ο Γκούρτσας παίρνει την “εκδίκησή” του απ’ τον Ρούφο για το χαμένο πέναλντι του πρώτου ημιχρόνου και ανοίγει το σκορ νωρίς-νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (47′).

16:12 Μειώνει ο ΠΑΟΚοσμίου στη Ξάνθη!

Ο Καρασιούνας σκοράρει στο 50ο’ λεπτό για λογαριασμό της ομάδας της Κομοτηνής και κάνει το Άρης Αβάτου – ΠΑΟΚοσμίου 3-1.

16:14 Καλή στιγμή για την ΑΕΚαλαμπακίου, αλλά ο Τζιβανάκης αστοχεί στο τετ α τετ του 48ο λεπτού.

16:21 “Ανοίγει” το σκορ ο ΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Αετό Ορφανού, με σκόρερ τον Παπαδόπουλο στο 64ο λεπτό.

16:29 Πετυχαίνει 4ο γκολ ο Άρης Αβάτου!

Στο 66′ μετά από ωραια συνεργασία Κρασώνη με Σιχλοιμίρη, ο δεύτερος με ωραίος τελείωμα σκοραρει για τον Άρη. Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

16:32 Στην μάχη της κορυφής με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο ΑΟΚ περνάει στην κορυφή. Με 15 λεπτά να απομένουν έχουμε:

Αετός Ορφανού – ΑΟΚαβάλα 1-2 και Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1.

16:35 Στο 73′ ο Άρης αγγίζει και πέμπτο γκολ, όμως το σουτ του Παπαδίωτη πέρασε δίπλα απο το δεξί δοκάρι.

16:38 Ιδιαίτερα σπάνιο στατιστικό στοιχείο καταγράφεται στη Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν πλέον με διαφορετικό τερματοφύλακα απ’ αυτόν που ξεκίνησαν το ματς. Στο ημιχρονο,  είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα για τον Άρη, για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αθανασίου, όμως στο 75′ εχουμε και δεύτερη αλλαγή τερματοφύλακα αυτή την φορά για το Κόσμιο λόγω τραυματισμού του Δεληγιάννη. Ο Ράπτης πλέον κάτω απ’ τα γκολποστ του Κοσμίου.

16:40 Δοκάρι με τον Ξανθιώτη Αλέξανδρο Μελισσόπουλο για τον Νέστο Χρυσούπολης. Στο 80ο λεπτό στη μάχη της κορυφής έχουμε:

Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου 1-1 και Αετός Ορφανού – ΑΟΚ 1-2

16:47 Πετυχαίνει γκολ ο Νέστος Χρυσούπολης στο 88ο λεπτό με τον Μπέλιτς και κάνει το 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Θρίλερ στη μάχη της κορυφής!

16:52 Γκολ στη Δράμα για την ΑΕΚαλαμπακίου.

Οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με γκολ του Κλογκέρι στο 92ο λεπτό…

16:54 Γκολ στη Ξάνθη για τον ΠΑΟΚοσμίου…

Ο Ρουμπιές στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνει το 4-2…

16:57 Μιλήσαμε για θρίλερ στη μάχη της κορυφής και έχουμε Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ φινάλε! Στις καθυστερήσεις, στην τελευταία φάση του αγώνα στη Χρυσούπολη ο Απόλλωνας Παραλιμνίου ισοφάρισε με τέρμα του τερματοφύλακά της (!!!), ο οποίος είχε ανέβει για το κόρνερ της ομάδας του!

17:05 Δραμαρικό φινάλε και στο Καλαμπάκι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να παίρνει τη νίκη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Γκαβανόζης είναι ο ποδοσφαιριστής που χαρίζει τη νίκη στον Εθνικό!

17:16 Τέλος σε όλες τις αναμετρήσεις…

Δείτε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και τη βαθμολογία, στην οποία πλέον άλλος είναι ο κάτοχος της κορυφής!


 

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

My Gas

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

Share it