Search

Παραδοσιακό 1.91 στο Κάρλο Καστελάνι

Το ντέρμπι Ντέλα Μαντονίνα δεσπόζει στο σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Και έρχεται σε μία στιγμή όπου οι δύο ομάδες δίνουν μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφει στο foxbet o Λάμπρος Λυριτζής

Η Μίλαν μεταμορφώθηκε θεαματικά εντός 2019 και έχω ξαναγράψει για αυτό. Πιόντεκ και Πακέτα ανέβασαν το ποιοτικό επίπεδό της, ο Γκατούζο δούλεψε καλύτερα χωρίς την πίεση της απόλυσης αφού η διοίκηση τον στήριξε έμπρακτα και βέβαια σταδιακά επέστρεψαν στην δράση όλοι οι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, διότι υπήρξε ένα διάστημα που οι ροσονέρι είχαν γεμάτο απουσιολόγιο. Όλα αυτά υπήρξαν σημαντικοί παράγοντες του μεγάλου θετικού σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το προσπέρασμα της συμπολίτισσας Ίντερ στην 3η θέση εκτόξευσε την ψυχολογία της ομάδας.

Οι νερατζούρι αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ από την Άιντραχ Φρανκφούρτης, πληρώνοντας κυρίως τις μαζεμένες απουσίες αλλά και το χαμένο πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα επιστρέφει στην δράση ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ αλλά θα λείψουν Ναϊνγκολάν και Ζοάο Μάριο ενώ βέβαια παραμένει παροπλισμένος ο Ικάρντι λόγω της κόντρας του με την διοίκηση για την ανανέωση συμβολαίου. Και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Σπαλέτι δεν αποδίδει το ίδιο ελκυστικό ποδόσφαιρο με την αντίστοιχη του Γκατούζο. Διαθέτει βέβαια δυνατό ρόστερ και συνήθως η άμυνά της λειτουργεί καλά, συν το γεγονός ότι ο Χαντάνοβιτς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Το διπλό πάντως μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης απόψε και το dnb των γηπεδούχων αποτελεί ασφαλή επιλογή.

Οι χθεσινές νίκες των ΣΠΑΛ και Μπολόνια φέρνουν σε πιο δύσκολη θέση τις Έμπολι και Φροζινόνε που αναμετρούνται σήμερα στο Κάρλο Καστελάνι. Για κάποιο περίεργο λόγο το συγκεκριμένο ζευγάρι προσφέρει πλούσιο θέαμα. 3-3 στον πρώτο γύρο, 3-3 πέρυσι στο Καρλο Καστελάνι και εκτός έδρας νίκη της Έμπολι με 4-2! Αλλά και νωρίτερα, τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν GG&Over 2.5. Και πληρώνει καλά και σήμερα το Over…

Τρία τουλάχιστον γκολ θα κυνηγήσω και στο Κροτόνε – Λέτσε. Με την επιστροφή του Στρόπα η γηπεδούχος ανέβασε την απόδοσή της και οι δύο πρόσφατες νίκες επί των Παλέρμο και Σαλερνιτάνα της δίνουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Η Λέτσε δεν καταλαβαίνει από αντιπάλους και έδρες. Παίζει φουλ επίθεση, σκοράρει ασταμάτητα και είναι ικανή να κάνει και την σούπερ έκπληξη και να βρεθεί κάποια στιγμή στην 2η θέση, αν και η συμμετοχή στα play offs ανόδου θα αποτελέσει από μόνη της μεγάλη επιτυχία. Τα παιχνίδια των φιλοξενούμενων ξεκινούν με 1-1…

Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή στο Μαδριγάλ ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Ράγιο Βαγιεκάνο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε τα πάνω του με τις δύο νίκες επί της Ζενίτ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενδιάμεσα πανηγύρισε και σημαντικό διπλό επί της Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση με έξι σερί ήττες και δεν προβλέπεται να αναστηθούν σήμερα. Λίγο πιο χαμηλά από όσο έπρεπε ο άσος, τον ανεβάζουμε με το ασιατικό -1.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για τα καζινο online

Share it