Search

Νίκησε το Κόσμιο και εξασφάλισε την παραμονή του ο Άρης Αβάτου! Υποβιβασμός εν αναμονή αναδιάρθρωσης για Κόσμιο

Χορταστικό παιχνίδι με 6 τέρματα ήταν ο απολογισμός της συνάντησης του Άρη Αβάτου με τον ΠΑΟΚ Κοσμιου, για την 22η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους “κιτρινόμαυρους” μετά τη νίκη τους με 4-2 να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους ενώ απο την άλλη το Κόσμιο και μαθηματικά υποβιβάστηκε και πλέον θα περιμένει και αυτό τις εξελίξεις με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Στα του αγώνα η ομάδα του Αβάτου μπήκε πολύ δυνατά και  μόλις στο 7′ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο ασίστ του Τσέκου ο Κοσμάς Γκέκας έκανε το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ελαφρά με την ομάδα της Κομοτηνής να προσπαθεί να φανεί απειλητική χωρίς όμως κάτι αξιοσημείωτο. Στο 42′ η ομάδα του Αβάτου με έναν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, τον Κρασώνη έκανε το 2-0 ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Γκέκας εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Σαρηγιαννίδη για το 3-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κοσμίου μπήκε με διάθεση να διεκδικήσει ότι μπορεί απο το ματς, και στο 55′ μείωσε σε 3-1 με τον Καρασιούνα. Όμως στο 66′ οι γηπεδούχοι σκόραραν για τέταρτη φορά στο ματς όταν μετά απο πολύ ωραία συνεργασία των Κρασώνη και Σιχλοιμίρη, ο δεύτερος με δυνατό σουτ έκανε το 4-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 3′ λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά απο σουτ του Νάνου και απόκρουση του Αθανασίου ο Ρουμπιές πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 4-2

Άρης Αβάτου (Αλ. Ξανθόπουλος): Αμουτζάκης(46΄Αθανασίου), Μίλλερ, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(64′ Ζωσιμίδης), Τσέκος(46′ Σιχλιμοίρης) Κρασώνης(80′ Κιουμουρτζής), Ψεμματάς.

ΠΑΟΚοσμίου (Σ. Αϊβάζης): Δεληγιάννης(75′ λ.τρ. Ράπτης), Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Νάνος, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές, Ερκάν, Κυριακόπουλος(81′ Λάσκαρης), Καρασιούνας(77′ Βούλγαρης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share it