Search

Εκτός έδρας νίκες για τους πρωτόπορους και ξεκαθάρισμα στην μάχη της παραμονής στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με τους τέσσερις πρωτοπόρους, άλλοι εύκολα άλλοι δύσκολα, να πετυχαίνουν εκτός έδρας νίκες διεξήχθη η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης που ξεκαθάρισε αρκετά τα πράγματα στην μάχη της παραμονής.

Ο Ηρακλής αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, κατάφερε με την έναρξη του δευτέρου μέρους να σκοράρει 4 φορές σε 15 λεπτά και να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ έστω και δύσκολα σημαντικό διπλό πήρε η Θαλασσιά στη Νεάπολη απο το νεανικό Απόλλωνα. Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε το παιχνίδι του Δροσερού στην Μάνδρα με τον Φίλιππο να βρίσκει γκολ στο 88′ για το σημαντικό τρίποντο, ενώ νικηφόρα πέρασε απο τα Κιμμέρια ο Άρης Πετεινού.  Τέλος η Κεσσάνη συνεχίζει να δείχνει πως είναι σε εξαιρετική περίοδο νικώντας και στην Φελώνη ενώ ο Εχίνος κέρδισε την Διομήδεια και επέστρεψε μετά απο καιρό στις νίκες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΔΩ

Την μετάδοση των σημερινών αγώνων αλλά και την βαθμολογία που ακολουθεί προσέφεραν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Το Μεζεδοπωλείο Πεύκα σε περιμένει στην Βασιλίσσης Σοφίας 8 για να γίνει η καθημερινή σας απόλαυση με γευστικούς μεζέδες και πλούσιο σε αρώματα τσίπουρο και ότι άλλο επιθυμείτε, όλα από διαλεγμένα υλικά άριστης ποιότητας και τις καλύτερες τιμές. Τι περιμένεις μια επίσκεψη θα σε πείσει

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(18 αγωνιστικές)

1. Ηρακλής Ζυγού  45(56-9)**

——————————————-

2. Αναγέννηση Θαλασσιάς   43(51-4)***

3. Άρης Πετεινού  40(37-17)

4. Φίλιππος Δροσερού  38(35-25)

5. Βιστωνίδα  32(18-17)

6. Απόλλων Ξάνθης  27(26-24)

7. Κεσσάνη Ερασμίου  26(18-35)

8. Άτλας Σελίνου  25(24-38)

9. Κεντητή   23(18-23)

10. Εχίνος Σπορ  22(25-36)

11. Απόλλων Διομηδείας  15(19-39)

12. ΑΕ Ξάνθης   11(13-52)

——————————————-

13. Ερμής Μάνδρας   11(15-38)

14. Αστέρας Μαγικού    -*

*Έχει μηδενιστεί και αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.

** Ο Ηρακλής Ζυγού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2

***Η Αναγέννηση Θαλασσιάς τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς

Share it