Search

Απο το πρώτο ημίχρονο “καθάρισε” το ματς με την Ασπίδα Ξάνθης ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δεν κατάφερε να πιάσει απόδοση σαν αυτή των τελευταίων αγώνων η Ασπίδα Ξάνθης που ηττήθηκε με 3-0 στο Κιλκίς απο τον Αλέξανδρο.

Η ομάδα του Κιλκίς προηγήθηκε στο 11′ όταν μετά απο ασυνεννοησία στην ξανθιώτικη άμυνα ο Προβατίδης άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στο 30′ για το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Αγαθαγγελίδης, σκόρ που όχι απλά ήταν το σκορ ημιχρόνου αλλά και το τελικό μια και στην επανάληψη δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ασπίδα έμεινε στους 17 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της ερχόμενη Κυριακής οπού θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ την ΑΕ Καλαμπακίου, ενώ ο Αλέξανδρος έφτασε τους 35 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους  Οικονομίδη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Μ. Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Σερταρίδης(60′ Τσολακίδης), Απονίδης, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης(71′ Μπουχαρέλης), Προβατίδης, Καραγιάννης(46′ Σαλπιγγίδης).

Ασπίδα Ξάνθης (Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Ζώτος, Νικολούδης(46′ Κούπας), Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριακίδης, Κοτίδης, Χριστοφορίδης(46′ Κατσής, Παπαδόπουλος(46′ Χατζηπαρασκευάς), Δογανίδης(60′ Σαββόγλου Β.)

Share it