Search

Ήττα στις Σέρρες για τον Ορφέα Ξάνθης που άξιζε κάτι καλύτερο!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε απο τον Πανσερραϊκό ο Ορφέας Ξάνθης, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι ενώ στο 94′ ο Ορφέας είχε δοκάρι αλλά και νωρίτερα σημαντικές στιγμές για να πάρει κάτι θετικό απο το ματς.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 5′ με τον Γκούρτσα, ενώ οι ξανθιώτες απάντησαν με σουτ του Πασχαλάκη στο 12′. Η φάση του πρώτου μέρους ήρθε στο 32′ όταν ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκούρτσα απο τον Μακράκη, με τον Γιάννη Ρούφο να νικά απο τα 11μέτρα τον Σερραίο φορ που ανέλαβε και την εκτέλεση του.

Στο δεύτερο μέρος, το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους «κόκκινους» καθώς στο 47’ ο Γκούρτσας μετά από πάσα που δέχθηκε από τον Πέτρου με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Απο εκεί και πέρα οι παίκτες του Ορφέα πήραν μέτρα και σε αρκετές περιπτώσεις έγιναν αισθητοί στην εστία του Γιαννακίδη με κορυφαίες στιγμές, στο 64’ όταν ο Τορομανίδης με εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα μέσα στην περιοχή την οποία δεν κατάφερε να βρει κάποιος, αυτή χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια ανάγκασε τον Γιαννακίδη σε εντυπωσιακή απόκρουση, στο 82’ το σουτ του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού από πλάγια θέση έφυγε ψηλά άουτ,. Για να έρθει η φάση του 94’ με τον Γιάννη Καραγκιόζη να εκτελεί φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, να δίνει ύψος στη μπάλα και αφού τη βρήκε ο Γιαννακίδης στη συνέχεια αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ορφέας έμεινε στους 32, μια νίκη μακριά απο την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, και την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον “πληγωμένο” Νέστο Χρυσούπολης. Ενώ η ομάδα του Πανσερραϊκού έφτασε στους 36 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στην Κομοτηνή με ΠΑΟΚ Κοσμιου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Ανδρέου και Μαδίτση της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ηλ. Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Κούτλας, Σαρέγκος (54’ Μπίλης) Πέτρου (83’ Ζώβληκας), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (88’ Παπαδόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή(71’ Καραγκιόζης Γ.), Καρκατζάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ, Τορομανίδης, Χιντ (46’ Μπουνταγκίδης), Σουκρήογλου, Πασχαλάκης

Share it