Search

Τζάμπα ήττα για την φλύαρη Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη! Χωρίς νίκη για 9ο ματς για την απογοητευτική επιθετικά Ξάνθη

Ούτε σήμερα κατάφερε η Ξάνθη να σπάσει την γκίνια, με τον Θρακιώτικο σύλλογο για 9ο διαδοχικό παιχνίδι να μένει χωρίς νίκη ενώ για ακόμη ένα ματς δεν κατάφερε να σκοράρει γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 απο τον Πανιώνιο.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ιδιαίτερες καταστάσεις και την Ξάνθη μετά το πρώτο τέταρτο να έχει την κατοχή της μπάλας, αδυνατώντας όμως να φανεί απειλητική κυρίως λόγω της μέτριας ημέρας των ακραίων χαφ.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 50’ ο Τσιλούλης έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Ντουρμισάι δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 51’ η Ξάνθη απάντησε, με την προβολή του Γέντρισεκ να περνά πάνω από την εστία του Μάλερμπ. Η πίεση του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στο 74’ ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Κόρμπου, και στη συνέχεια ο Μπαξεβανίδης έκοψε με τάκλιν τον Μασούρα, ο οποίος ήταν σε θέση βολής.

Στο 75’ ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει το γκολ, με τον Μακσίμοβιτς να πιάνει το σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  Μετά το γκολ η Ξάνθη άρχισε να ανεβάζει στροφές για να φτάσει στην ισοφάριση. Ωστόσο το 1-0 διατηρήθηκε ως το τέλος και ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια σπουδαία επικράτηση, αφήνοντας τους ξανθιώτες την πικρία για μια άδικη ήττα απο έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος της.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μάλερμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (72’ Καμαρά), Κόρμπος, Μανιάτης (69’ Μακσίμοβιτς), Άρτσε (86’ Σταυρόπουλος), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Λισγάρας, Καντά (83’ Φάκκης), Γεντρισεκ, Μπαξεβανίδης (89’ Ντίρεστραμ), Μπρίτο (66’ Σαρπόνγκ), Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς.

Share it