Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 20ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης! (15:30 LIVE SportsAddict)

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Θράκη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Εικοστή αγωνιστική σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Το ενδιαφέρον σήμερα συγκεντρώνεται σε δύο γήπεδα. Κυρίως στον Ίασμο όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπυ κορυφής μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και την Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, όπως επίσης και στους Υφανταί όπου Αναγέννηση Παγουρίων και Δόξα Γρατινής μονομαχούν με φόντο τα play-off.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις και των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:45.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.
 

Βιοτεχνία κουφωμάτων ΕΡ-ΑΛ. Πλαστικά κουφώματα, ανακαινίσεις, πόρτες, παράθυρα, θωρακισμένες Πόρτες, υαλοπετάσματα, παραδοσιακά κάγκελα αλουμινίου INOX, κάγκελα και πόρτες περιμέτρου κ.α. Με την πείρα της η βιοτεχνία ΕΡ-ΑΛ κατανοεί τις ανάγκες, τα γούστα και το προσωπικό στυλ των πελατών της των πελατών της για τον οικιακό η επαγγελματικό τους χώρο, προσφέροντας το καλύτερο αποτέλεσμα και στην καλύτερη τιμή!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Θυμηθείτε τον απολογισμό της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στο Κοπτερό η Βιστωνίδα των πολλών απουσιών θα υποδεχθεί τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη, στην Στρύμη ο Ορφέας θα αναμετρηθεί με την Ελπίδα Σαπών η οποία με νίκη θα κλειδώσει ουσιαστικά την συμμετοχή της στα play-off και στους Υφανταί η Αναγέννηση Παγουρίων θα κοντραριστεί με την Δόξα Γρατινής, με τον νικητή να αποκτά σαφές προβάδισμα για είσοδο στην εξάδα.

Ο Ορφέας Ξυλαγανής φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Πανθρακικό, στον Ίασμο στο σπουδαίο ντέρμπυ της αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχεται την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ τέλος η Δόξα Προσκυνητών θα υποδεχθεί την Δόξα Σώστη, με τους γηπεδούχους να χρειάζονται περισσότερο από τους αντιπάλους τους ένα θετικό αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:30 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Βιστωνίδα Κοπτερού-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Ορφέας Στρύμης-Ελπίδα Σαπών

Αναγέννηση Παγουρίων-Δόξα Γρατινής

Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΠΣ Πανθρακικός

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Δόξα Προσκυνητών-Δόξα Σώστη

Share it