Search

Photos: Ισοπαλία που την αφήνει εκτός Final 4 με Άρη για την Κ15 της Ξάνθης με φωνές!

Έδωσε την μάχη της η Παιδική ομάδα της Ξάνθης που έμεινε στο 1-1 με τον Άρη και έτσι με μια στροφή να απομένει για το φινάλε χάνει το εισιτήριο για το Final 4 που κερδίζουν οι “κιτρινόμαυροι” καθώς πλεονεκτούν στην ισοβαθμία

Στο παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια για την  19η αγωνιστική του β’ ομίλου η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της έχοντας περισσότερες ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο μέρος, με το 1-1 να διαμορφώνεται σε ένα χρονικό σημείο όπου η ξανθιώτικη ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες, απόφαση που προκάλεσε την εξοργισμένη αντίδραση των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά μέτριο, με τις δύο ομάδες να μοιάζουν αρκετά προσεκτικές, με την Ξάνθη μετά το πρώτο 20λεπτο να παίρνει τα ηνία του ματς αλλά αν εξαιρέσει κανείς μια κεφαλιά του Κουτσού δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη μπήκε στο πρώτο πεντάλεπτο επιθετικά όμως απο εκεί και πέρα η Ξάνθη πήρε εκ νέου τα ηνία του ματς, ακόμη και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Αν μη τι άλλο η φάση του αγώνα ήρθε στο 69′ όταν ο Τσέρα “κλείδωσε” με τα δύο πόδια το δεξί πόδι του Ιωσηφίδη, και παρότι ο βοηθός μπροστά στην φάση δεν δόθηκε κάτι με τον Δραμινό Γεωργιτσόπουλο να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον Δραμινό φορ της ξανθιώτικη ομάδα για την αντίδραση του στον καταλογισμό της παράβασης παρότι ήταν ξεκάθαρη.

Το χειρότερο για την ομάδα της Ξάνθης είναι πως στην αμέσως επόμενη φάση και κόντρα στην ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τα Πηγάδια, με τον Παναγίδη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ! Παρά το σοκ η αντίδραση της ξανθιώτικης ομάδας ήταν άμεση με τον Αλέξανδρο Κουτσό στην τρίτη φορά που απείλησε με κεφαλιά  εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την σέντρα του Μετεντζίδη και στο 71′ έφερε το ματς στα ίσια.

Παρά την πίεση της ξανθιώτικης ομάδας το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την φάση του 75′ ωστόσο να προκαλεί νέα αντίδραση των γηπεδούχων καθώς ο ρέφερι του αγώνα έδειξε κίτρινη στον Τσιάτσιο για μαρκάρισμα στο κέντρο, με τον βοηθό του να σημειώνει πως είναι η δεύτερη! ωστόσο ο ρέφερι έδειξε συνέχεια στο ματς, με τους δύο να έχουν γραμμένους άλλους παίκτες να έχουν δεχτεί κάρτες καθώς όπως αποδείχτηκε μετά ο ρέφερι είχε δείξει κίτρινη σε παίκτη της Ξάνθης και ο βοηθός είχε γράψει λανθασμένα παίκτη του Άρη

Η ομάδα της Ξάνθης έδωσε μεγάλη μάχη όμως έμεινε στην 3η θέση με 24 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων. Ενώ η ομάδα του Άρη που την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό είναι στους 27 και πανηγυρίζει απο σήμερα την παρουσία της στο Final 4 της Λαμίας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος, που έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας μέχρι το 69′ όμως οι δύο φάσεις που προαναφέραμε χάλασαν την πολύ καλή εικόνα που υπήρχε μέχρι εκείνο το σημείο, με βοηθούς τους Παστιάδη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Χατζής, Κάλα, Γιουρούκ, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης (69′ Χότσκα), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας, Ιωσηφίδης.

ΑΡΗΣ: Γεωργιάδης, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Ξανθόπουλος(58′ Λευθερούδης), Παναγίδης, Χατζηιωάννου(80+ Καραμανλής), Τσέρα(80′ Συμεωνίδης), Κασαπίδης(68′ Καραγιοζάκης)

 ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it