Search

Photos: Ήττα με ανατροπή για την Κ17 της Ξάνθης απο τον Άρη

Εντός έδρας ήττα απο τον Άρη υπέστη η Εφηβική ομάδα της Ξάνθης απο τον Άρη με 1-2 στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη παρότι προηγήθηκε στο 25′ λεπτό όταν ο Κοτόπουλος ανετράπη εντός περιοχής, με τον Τσιπούρα να ευστοχεί για το 1-0, δεν κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το προβάδισμα με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 30′ με τέρμα του Γραμμένου.Ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πολύ δυνατά και στο 49′ πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Μέρο, έχοντας παράλληλα τα ηνία του ματς απειλώντας και στο 69′ με την προσπάθεια του Δασκαλάκη να σταματά στο δοκάρι.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ξάνθη έμεινε στην 5η θέση και τους 29 βαθμούς ενώ απο την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβηκε στην 3η θέση με 35 μειώνοντας την διαφορά απο τον δεύτερο ΠΑΣ στους 5 βαθμούς τρεις στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αναστάσιος Τσιλικας με βοηθούς τους Καρασαββαιδη και Ζαχαρία της ΕΠΣ Καβάλας.

Το παιχνίδι μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων, Νίκος Κεχαγιάς, και ο προπονητής της ομάδας Νέων του Άρη και βετεράνος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Πασχάλης Μελισσάς μαζί με τον επίσης βετεράνο του ΑΟΞ, Δημήτρη Γελαδάρη.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Ισσακιδης(46′ Γκαρνέτας), Κωσταρέλλης, Κοτόπουλος, Δημητριάδης(57’Αλεξανιάν), Μπαζοίδης(80′ Κοντογιαννίδης), Δήμος, Ασήμογλου(46′ Μολώνης), Τσιπούρας, Τσιεγγελίδης(46′ λ.τρ. Νιαζήφογλου), Μανίσογλου

ΑΡΗΣ: Παρίσης, Παπανίκος(90+ Σαϊμπέρι), Δήμου, Μέρο(90′ Ίννος), Βασιλόπουλος, Σαλιάρης, Μαρμαρίδης, Κριμίτζας, Γραμμένος(90′ Τσαπικούκης), Καλαϊτζής, Δασκαλάκης(90+ Σιούτας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it