Search

Photos: Με το ένα πόδι στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Με το ένα πόδι στον Τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης βρίσκεται ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που επικράτησε με 2-0 της Δόξας Γρατινής στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

 

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη αν και δεν πραγματοποίησε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση κατάφερε τελικά να βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ είχε και ένα δοκάρι, γεγονός που της δίνει σαφές προβάδισμα ενόψει και του επαναληπτικού. Η Δόξα από την άλλη που παρατάχθηκε και με τρεις σημαντικές απουσίες, κατάφερε να κρατήσει τους γαλανόλευκους στο μηδέν για 40 λεπτά, όταν από μια στημένη φάση άνοιξε και το σκορ. Στην συνέχεια η Γρατινή δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τα αντίπαλα καρέ, με αποτέλεσμα αυτή την ήττα, που την κάνει πλέον να σκέφτεται περισσότερο τους τρεις εναπομείναντες “τελικούς” στο πρωτάθλημα, προκειμένου να καταφέρει να κερδίσει μια θέση στα play-off.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 14′ με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Καρακούση που πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς με το σουτ του Γαβριήλ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τσομπανόπουλος. Στο 23′ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Δραγανίδη που έδιωξε με τις γροθιές ο Βαρέλας. Στο 39′ οι γαλανόλευκοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν από κόρνερ του Χακάν, ο Δραγανίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Σιδηρόπουλος όντας ανενόχλητος με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 61′ ο Ίασμος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Δραγανίδης ξέφυγε από τους αντιπάλους του και με πλασέ πραγματοποίησε το 2-0. Στο 76′ ο Βαρέλας απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γιαννακιτσίδη, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση, μετά το κόρνερ του ίδιου, ο Δραγανίδης είδε την κεφαλιά του να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Τελευταία αξιόλογη φάση του ματς στο 83′, με το φάουλ του Κρεμμύδα που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαρίτσης που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Παναγιωτίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς (77′ Ντεμιρτσίδης), Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν, Βιόπουλος (83′ Μυλωνάς), Δραγανίδης, Ξενάκης (59′ Μαμούτ Σεϋδάν).

Δόξα Γρατινής (Στοΐνοβιτς Ζ.): Βαρέλας, Κακανούδης, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Πασσάς (46′ Κωστίδης), Γιολδάσης, Νεαζή Αλή, Κρεμμύδας, Καρακούσης, Στοΐνοβιτς Ν. (83′ Δεληβασίλης), Γαβριήλ.

Share it