Search

Photos: Δια χειρός Γούλα και μεγάλη ευστοχία στα πέναλτι η πανάξια πρόκριση της Κ14 της ΕΠΣ Ξάνθης επί της Κοζάνης

Μνήμες της περσινής χρονιάς έφεραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης, που κέρδισαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 4-1 την ΕΠΣ Κοζάνης, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Γούλα που απέκρουσε δύο εκτελέσεις ενώ την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και σίγουροι στις εκτελέσεις τους έχοντας 100% επιτυχία!

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0, αποτέλεσμα πάντως που αδικεί τις προσπάθειες των δύο ομάδων που είχαν σημαντικές στιγμές για τη νίκη. Πρώτη καλή στιγμή στο ματς χάθηκε για την Ξάνθη με τον Χάιτα να σταματά εντυπωσιακά το σουτ του Χατζή Μεμίς, ενώ λίγο αργότερα είχε απάντηση και στις προσπάθειες των Πιστικού και Ντελή Χασάν, πάντως η φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους Κοζανίτες που είχαν δοκάρι σε σουτ του Ραφαηλίδη στο 30′.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Ξανθιώτες που είχαν μεγάλα ποσοστά κατοχής αλλά και 3-4 πολύ καλές στιγμές. Η μεγαλύτερη ήρθε στο 66′ με την προσπάθεια του Χαλκίδη να σταματά στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ η ομάδα της Ξάνθης είχε πολύ καλές ευκαιρίες με Τυριακή και Χατζή Μεμίς να χάνουν τις σπουδαιότερες, η αν προτιμάτε να βρίσκουν στοπ απο τον Χάιτα, ενώ αντιστοίχως όποτε χρειάστηκε ο Γούλας σε 2 περιπτώσεις έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά

Στην διαδικασία των πέναλτι ο κίπερ της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, θυμίζοντας αρκετά τον Θανάση Χατζή που πέρσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πορείας της Ξάνθης προς την κατάκτηση του τίτλου τόσο στον τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι αλλά και σε τρεις ακόμη διαδικασίες που χρειάστηκε σε όλη την πορεία. Πέρα όμως απο τον ταλαντούχο κίπερ της Ξάνθης αξίζει να τονιστεί και η ψυχραιμία αλλά και αυτοπεποίθηση των εκτελεστών της ξανθιώτικης ομάδας στις εκτελέσεις τους.

Στην διαδικασία των πέναλτι είχαμε:

Ο Βαρσάμης σκοράρει για το 1-0 της Ξάνθης

Ο Γούλας αποκρούει την εκτέλεση του Τατσίνα

Ο Πιστικός σκοράρει για το 2-0 της Ξάνθης

Ο Γούλας αποκρούει την εκτέλεση του Κουλούσια και δίνει μεγάλο προβάδισμα στην Ξάνθης

Δεν αστοχεί ο Καδή και η Ξάνθη κάνει το 3-0

Μειώνει σε 3-1 για την Κοζάνη ο Γκρίζης

Ο Χαλκίδης σκοράρει και με σκορ 4-1 δίνει την πρόκριση στην Ξάνθη

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Οικονομίδη και Μανώλη Παστιάδη. Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους της Ξάνθης στην κλήρωση της Πέμπτης

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γούλας, Βαρσάμης, Τσολάρι(51′ Νικολόπουλος), Σιέχ, Καδή, Ματζαρίδης(64′ Γουναρίδης), Χαλκίδης, Μπογιατζόπουλος, Πιστικός, Χατζή Μεμίς, Ντελή Χασάν(40′ Τυριάκης)

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Χάιτας, Χασιώτης, Βουνοτρυπίδης, Γκρίζης, Κικίδης, Τουλουμενίδης, Τολιόπουλος(22′ λ.τρ. Σουμελίδης, 46′ Μεντεκίδης), Κουκούσιας, Τατσίνας, Αλμασίδης, Ραφαηλίδης(46′ Ρέλκας)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://

Share it