Search

Με Μανιάτη και Μασούρα κόντρα στην Ξάνθη ο Πανιώνιος, το παλεύουν οι Κότνικ και Σαραμαντάς!

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι κυανέρυθροι, μετά την τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό, θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, προκειμένου να πάρουν και βαθιά βαθμολογική ανάσα και να μην… μπλέξουν περισσότερο με τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα είχε δύο ευχάριστες ειδήσεις για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο προπονητής του Πανιωνίου είδε τους Μασούρα και Μανιάτη να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και έτσι μπορεί να τους υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στους Ξανθιώτες

Από εκεί και πέρα, ο Σαραμαντάς είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα γίνει προσπάθεια από το ιατρικό τιμ της ομάδας για να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες. Βέβαια, το γεγονός πως έχει να αγωνιστεί έναν μήνα καθιστά δύσκολο το να πάρει φανέλα βασικού, ακόμα και αν τελικά μπει στην αποστολή για την Κυριακή. Όσον αφορά τον Κότνικ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δάχτυλο του ποδιού του, θα προσπαθήσει και αυτός από την μεριά του να σφίξει τα δόντια, ώστε τουλάχιστον να μπει στην 18αδα για τον αγώνα με την Ξάνθη. Τέλος, ο Κούρντι από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει περισσότερο ρυθμούς και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Share it