Search

Πρόταση αναβάθμισης του νέου ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Θράκης μέσω Leader!

Πρόταση αναβάθμισης του νέου γηπέδου της πίσω από το κρατικό ραδιόφωνο της Κομοτηνής, κατέθεσε στο Leader η ΕΠΣ Θράκης.

Όπως λέει στον “Χρόνο” και στον Διονύση Βοργιά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, “ο αγωνιστικός χώρος (στο νέο γήπεδο) είναι από τους πιο τέλειους σε πλαστικό. Ήδη προχωράμε και προσπαθούμε μέσω Leader την αναβάθμιση και αυτού του γηπέδου, με την τοποθέτηση κερκίδας και προβολέων. Μελλοντικά μπορεί να αλλάξουμε και τον τάπητα του άλλου γηπέδου”.

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχει κατασκευαστεί αυτό το δεύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο στον ραδιοφωνικό σταθμό, με σύγχρονο χλοοτάπητα. Το γήπεδο ήδη αξιοποιείται για αγώνες και προπονήσεις. Το νέο αυτό γήπεδο στεγάζεται ακριβώς δίπλα στο Παπαδριέλλειο γήπεδο στην περιοχή ραδιοφωνικού σταθμού. Και για την κατασκευή του γηπέδου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων αξιοποίησε το προηγούμενο Leader, ενώ βοήθησε και η ΕΠΟ στο μέτρο του εφικτού.

Σε σύγκριση με το διπλανό γήπεδο, το νέο πληροί καλύτερες προϋποθέσεις, με την υποδομή να είναι τελευταίας γενιάς, ενώ έχουν γίνει και αποστραγγιστικά έργα, ώστε να μην πλημμυρίζει με τις πρώτες βροχές. Του λείπουν όμως κερκίδες και σωστός φωτισμός, μεταξύ άλλων.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει ένας ολικός σχεδιασμός αναφορικά με τα γήπεδα του ραδιοφωνικού σταθμού. Στην περιοχή αυτή δεν υπάρχουν μόνο τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά και ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, όπως και μία μεγάλη έκταση, η οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί προς όφελος αθλούμενων.

Share it