Search

Με μαγική εμφάνιση Κριστιάνο η Γιουβέντους έστειλε σπίτι της την Ατλέτικο! Στα προημιτελικά με 7αρα η Σίτι

Με δύο τρομερά παιχνίδια και συνολικά 10 άνοιξε το τελευταίο διήμερο της φάσης των “16” του Champions League, με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθούν τους Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Πόρτο στους “8” της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο Τορίνο η “Γιούβε” μπήκε στο γήπεδο αφηνιασμένοι έχοντας να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, και το κατάφερε χάρις έναν εκπληκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε απο το χέρι την Vecchia Signiora και με χατ-τρικ την έστειλε στην επόμενη φάση.

Το… σόου του CR7 ξεκίνησε στο 27ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Μπερναρντέσκι «εκτέλεση» με κεφαλιά τον Όμπλακ. Στα επόμενα λεπτά, η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, με τον… βασιλιά του Τορίνο να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Κανσέλο στο 49’. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι ποδοσφαιριστές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ρονάλντο να ολοκληρώνει την ονειρική βραδιά στο 86’ από το σημείο του πέναλτι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάνουν σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητεςΣτο Μάντσεστερ επιβεβαιώνοντας την αγωνιστικής της ανωτερότητα, η Σίτι «φιλοδώρησε» με επτά γκολ τη Σάλκε στο «Έτιχαντ» κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες και εξασφάλισε την παρουσία της στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης με δύο νίκες.

Το… πάρτι για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε στο 35ο λεπτό, όταν ο Σέρχιο Αγουέρο ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Έχοντας πάρει το προβάδισμα, η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τους «πολίτες» καθώς στο 38’ ο Αργεντινός έκανε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σανέ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Παρά το προβάδισμα τους οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το γκάζι… κολλημένο. Στο 56΄ ο Στέρλινγκ έκανε το 4-0, ενώ στο 71΄ο Μπερνάντο Σίλβα πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Φόντερ (78’) και Γκαμπιέλ Σίλβα (84’).

Η αυλαία της φάσης των “16” πέφτει την Τετάρτη με ακόμη δύο μεγάλα παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί στην Βαρκελώνη την Λιόν στην ρεβάνς του 0-0 στην Γαλλία. Ενώ στο Μόναχο η Μπάγερν την Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του  0-0 στην Αγγλία.

Share it