Search

Photos: Συναρπαστικό φινάλε με τις…αλλαγές να κρίνουν το παιχνίδι για Βασίλισσες και Κιλκισιακό!

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε του αγώνα μεταξύ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης και αυτής του Κιλκισιακού στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2.

Στο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, με την ξανθιώτικη ομάδα να φροντίζει στην είσοδο του γηπέδου να υπάρχει φασολάδα και λαγάνα, οι Βασίλισσες αν και μπήκαν νωθρά στο ματς κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 20′ με τρομερό ψιλοκρεμαστό σουτ της Στέλλας Μαυρομάτη εκτός περιοχής. Ένα γκολ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους καθώς οι φιλοξενούμενες είχαν κατοχή χωρίς όμως να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά και απείλησε με την Κυριαζίδου, όμως και ενώ δεν είχε δημιουργήσει νωρίτερα κάποια κατάσταση η ομάδα του Κιλκισιακού κατάφερε στο 75′ με μακρινό σουτ της Πολατίδου να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι ξανθιώτισσες προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα όμως το σουτ της Μαυρομάτη δεν βρήκε στόχο στο 80′. Μάλιστα οι Βασίλισσες όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα αλλά στο 82′ είδαν την ομάδα του Κιλκίς να κάνει την ανατροπή όταν μετά απο φάση διαρκείας η Χατζηγεωργιάδου που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς έπιασε το σουτ εντός περιοχής νικώντας την Μαγγοπούλου για το 1-2.

Οι Βασίλισσες πείσμωσαν και με της αλλαγές που ήρθαν απο τον πάγκο βγήκαν μπροστά γα την ισοφάριση, και το κατάφεραν στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ της Κατσαρού η Μελλάνι απέκρουσε με την “χρυσή αλλαγή” Χρύσα Τσακμάκη που ακολούθησε την φάση να παίρνει το ριμπάουντ και με σουτ να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2.

Παιχνίδι με λίγες φάσεις όμως με τρομερές συγκινήσεις, με τις Βασίλισσες να μένουν με γλυκόπικρη γεύση καθώς ήταν μπροστά στο σκορ και φαινόταν να ελέγχουν το ματς αλλά ακόμη και έτσι κατάφεραν να μην χάσουν κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα συγγενών και φίλων για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κύρια στο τέλος του ματς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας με βοηθούς τους Θανάση Βερνέζη και Κώστα Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου(85′ Τσακμάκη), Ναλμπάντη, Σαββίδου, Κατσαρού, Γκονζάλες(90′ Γκιούγκη), Πόρναλη(53′ Ευθυμιάδου), Μαυρομάτη, Μετοικίδου, Βλάχου, Κυριαζίδου

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μελλάνι, Ακριβοπούλου, Αδαμίδου, Μίγγου(86′ Τσιούνη), Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Νικολαίδου, Βασιλειάδου, Πολατίδου, Φούρναρη(89′ Παπαδοπούλου), Καραβασίλη(67′ Χατζηγεωργιάδου)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΑΟ Σειρήνα – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 2-2

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Καστοριά  3-2

Βασίλισσα Θράκης – Κιλκισιακός  2-2

Ρεπό: Ροδόπη ’87

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1, Αγροτικός Αστ. Ευόσμου  21(24-10)

2. Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας   17(17-13)

3. Βασίλισσα Θράκης 15(16-10)**

4. Καστοριά  12(14-13)

5. Κιλκισιακός   11(16-11)* **

6. ΑΟ Σειρήνα  4(5-18)*

7. Ροδόπη ’87  3(5-22)**

*Έχουν ματς λιγότερο

**Έχουν κάνει το ρεπό τους

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ

Share it