Search

Ο πολύτιμος βαθμός και η… καταγγελία του Γιώργου Παράσχου!

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έμεινε… ασυγκίνητος από το βαθμό που πήρε ο Αστέρας Τρίπολης στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Κάθε άλλο, μάλιστα!

Ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Πελοποννήσου εκθείασε την αξία αυτού του πόντου και σχολίασε το όριο σωτηρίας στη Super League την τρέχουσα σεζόν.

Είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι: “Mένω στο βαθμό που είναι πολύτιμος. Η Ξάνθη ήταν σε όλο το διάστημα καλύτερη από εμάς, που δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Έχω πικρία για όσα έγιναν στο ημίχρονο. Κάποιοι παράγοντες επιτέθηκαν στους παίκτες μας. Είναι κρίμα γιατί η Ξάνθη είναι πάντα φιλόξενη προς όλες τις ομάδες”.

Ερωτώμενος για την καταγγελία που έκανε, απάντησε: “Κάποιοι παράγοντες έβρισαν κάποια παιδιά από την ομάδα μας. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά”.

Όσο για το βαθμολογικό όριο που πιστεύει ότι θα κρίνει την παραμονή μιας ομάδας στη Super League, τόνισε: “Αν πέσουν τρεις ομάδες και μία με μπαράζ, κάτι που δεν είναι ακόμα σίγουρο, πιστεύω ότι οι βαθμοί που χρειάζονται για τη σωτηρία είναι πάνω από 33”.

Share it