Search

Ο απολογισμός της 19ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 11 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Νίκη στο τέλος για τον πρωτοπόρο Ίασμο, νέα απώλεια βαθμών για το Νέο Σιδηροχώρι, τρίποντα για Πανθρακικό, Σάπες και Σπάρτακο, σημαντικό διπλό για τα Παγούρια.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ορφέας Στρύμης 1-0

Με 1-0 επικράτησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων του Ορφέα Στρύμης χάρις το τέρμα του Βαϊόπουλου στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Αναγέννηση Παγουρίων 1-3

Σημαντικό διπλό κατέκτησε η Αναγέννηση Παγουρίων επί της Βιστωνίδας Κοπτερού στην μάχη της έκτης θέσης. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Ξυλαγανής 1-0

Το πέναλτι του Μπόζη στο 45′ ήταν αρκετό για να δώσει στην Ελπίδα Σαπών τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής και να την φέρει ένα βήμα πριν και την μαθηματική εξασφάλιση μιας θέσης στην εξάδα.

Δόξα Γρατινής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 1-2

Αν και με παίκτη λιγότερο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Κάλχα επικρατώντας με ανατροπή 1-2 της Δόξας Γρατινής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ με τον Στοΐνοβιτς, στο 77′ ο Γιαννακιτσίδης ισοφάρισε με πέναλτι και στο 90′ ο Τσιανάκας με άπιαστο σουτ χάρισε την νίκη στον Μέγα. Το ματς είχε και τρεις αποβολές, αυτές των Καμζέλα και Παπαχρόνη για τους γηπεδούχους και αυτή του Αντωνιάδη για τους φιλοξενούμενους.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Δόξα Προσκυνητών 2-0

Εύκολη νίκη επί της Δόξας Προσκυνητών κατέκτησε ο Πανθρακικός και βρίσκεται πλέον μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την δεύτερη θέση. Ο Χασάν Μέριτς άνοιξε το σκορ στο 3′ και ο Γρίβας στο 30′ έκανε το 2-0.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Σώστη 0-0

Μετά την ήττα από τον Πανθρακικό την προηγούμενη αγωνιστική η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υπέπεσε σε νέα απώλεια βαθμών, μιας και ανακηρύχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Δόξα Σώστη.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 19η αγωνιστική της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it