Search

Με όπλο την έδρα για το 3.62 η Φιτέσε

Το σενάριο της κόκκινης δεν επιβεβαιώθηκε χτες στο Αϊντχόφεν – Μπρέντα, με το ματς να πηγαίνει σε πιο ήρεμο τέμπο από αυτό που θέλαμε και την πρωτοπόρο να κερδίζει «σβηστά» με 2-0. Πάμε στα σημερινά, όπου ξεχωρίζει ένα σημείο με μεγάλη απόδοση στην Eredivisie.

Γράφει στο Bet-hoven ο Κώστας Φίλιος

Η Φιτέσε (5η θέση) βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες, ενώ μπροστά στο κοινό της παραμένει αήττητη εδώ και 10 αγώνες για το πρωτάθλημα (7-3-0). Το αξιοσημείωτο είναι πως τα καταφέρνει, παρότι σχεδόν σε όλα τα ματς δέχεται γκολ. Μόνο ο Άγιαξ έχει κάμψει την αντίστασή της στο Άρνεμ τη φετινή σεζόν. Βασίζεται στις εξαιρετικές μονάδες που έχει στο κέντρο και την επίθεση, ειδικά ο Νορβηγός Όντεγκααρντ (δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης) κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος.

Αντιθέτως η Φέγενορντ (3η) διαγράφει καθοδική πορεία. Γρήγορα κατέστη σαφές πως δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους δύο πρωτοπόρους, πρόσφατα αποκλείστηκε από το Κύπελλο αποτυγχάνοντας στο βασικό φετινό της στόχο, ενώ πλέον κινδυνεύει να χάσει και την 3η θέση και να μπλέξει με τα πλέι οφ για να βγει στην Ευρώπη. Εκτός έδρας θυμίζει μικρομεσαία ομάδα, έχει χάσει βαθμούς από τον κάθε… πικραμένο, μετρώντας επίδοση 0-2-3 στις 5 τελευταίες εξόδους. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με τον Φαν Μπρόνκχορστ να τελειώνει (;) τη σεζόν και τον Σταμ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία το καλοκαίρι. Την κοντράρουμε.

Τα καλυτερα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

Share it