Search

Στο διπλασιασμό τα φαβορί!

Γεμάτο πρόγραμμα έχουμε το Σάββατο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Εμείς θα πάμε με το χάντικαπ της φορμαρισμένης Μίλαν και το combo της Χετάφε, η οποία φουλ για Ευρώπη.

Κιέβο Βερόνα – Μίλαν

Δεν φαίνεται να διορθώνεται η κατάσταση στην Κιέβο, η οποία οδεύει ολοταχώς προς την Serie B. Έρχεται από την ήττα με σκορ 3-0 στο Τορίνο από την ομώνυμη ομάδα, παρότι έπαιξε φουλ άμυνα. Πλέον έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ενώ στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά δεν σκόραρε καν. Στον αντίποδα, η Μίλαν έρχεται από το εντός έδρας 1-0 επί της Σασουόλο. Ένα ματς στο οποίο έβγαλε μέταλλο, αν και απειλήθηκε στο τέλος. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για τους «ροσονέρι». Μάλιστα, στα τρία από αυτά τα παιχνίδια, δεν δέχθηκαν καν γκολ, με αποτέλεσμα να έχουν πάρει πολύ ψυχολογία. Πάνε σαν φαβορί απόψε στη Βερόνα οι Μιλανέζοι. Ακόμα κι αν δυσκολευτούν, περιμένουμε να επικρατήσουμε και θα πάμε με το διπλό σε χάντικαπ -1.

Χετάφε – Ουέσκα

Νίκη τετράδας πέτυχε στη Σεβίλλη η Χετάφε, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Μπέτις. Οι Μαδριλένοι ήταν άριστοι τακτικά και ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη είναι πιο εφικτός από ποτέ για το σύλλογο. Από τεράστια νίκη προέρχεται και η Ουέσκα. Επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Σεβίλλης και έκανε τεράστιο βήμα για να σωθεί η σεζόν. Είναι χαρακτηριστικοί οι πανηγυρισμοί στο τέλος του ματς και ενώ πλέον βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις της παραμονής. Σε κάθε περίπτωση, απόψε πάει με σημαντικές απουσίες στο ματς. Απέναντι σε μια ομάδα ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Πάμε λοιπόν με τον άσο, σε combo με το over 1.5.

Δες το παμε στοιχημα κουπονι στο foxbet.gr

Share it