Search

Νίκη μετά απο ένα μήνα για τους Έφηβους της Ξάνθης με διπλό στην Λάρισα!

Ακριβώς ένα μήνα μετά την τελευταία της νίκη με 2-1 επί της Λαμίας η Κ17 της Ξάνθης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 1-2 μέσα στο Αλκαζάρ επί της Λάρισας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μπήκε ιδανικά στο ματς και μόλις στο 7′ πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά ψαράκι του πρώτου της σκόρερ, Νεκτάριου Κοτόπουλου. Οι ξανθιώτες είχαν τον έλεγχο όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Όμως στην επανάληψη οι παίκτες της Ξάνθης κατάφεραν να φύγουν με το διπλό χάρις το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαζοίδη στο 55′ με τον Κοτόπουλο να ακουμπά όσο χρειαζόταν για να την οδηγήσει στα δίχτυα των “βυσσινί” ανεβάζοντας τον αριθμό των δικών του τερμάτων στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 29 βαθμούς, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σαιζόν.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Πέτσας με βοηθούς τους Αλεξόπουλο και Παπαγεωργόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Ισαακίδης, Κωσταρέλης, Τσιτσεκίδης, Δήμος, Μπαζοίδης(62′ Κοντογιαννίδης), Ζιπίδης(46′ Μολώνης), Δημητριάδης, Κοτόπουλος, Ασήμογλου(80′ Καλαϊτζής), Ιγνατιάδης(46′ Αλεξανιάν)

Share it