Search

Στο Ευρωπαϊκό με την Εθνική Παίδων ο Βαϊλεζούδης του Πρόμαχου Ορεστιάδας!

Από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019 στη Θεσσαλονίκη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδριο Μέλαθρο διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων G1 με τη συμμετοχή 1560 αθλητών από 39 Χώρες και 330 αθλητικά σωματεία.

Το PROMACHOS CLUB ORESTIADA συμμετείχε με δύο αθλητές: την αθλήτρια ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ και τον αθλητή ΒΑΙΛΕΖΟΥΔΗ ΜΙΧΑΗΛ.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλούς 3 αγώνες, 1ος με Εσθονία, 2ος με Ελλάδα, 3ος με Λευκορωσία, ο αθλητής ΒΑΙΛΕΖΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του PROMACHOS CLUB ORESTIADA ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου έχοντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στην πλάτη του και κατακτώντας την 2η θέση – Αργυρό μετάλλιο στην Κατηγορία Παίδων -61 κιλά. Με την διάκριση αυτή πήρε το εισιτήριο για να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019 στη Ρίγα της Λετονίας.

Το Δ.Σ. τα Μέλη και οι δύο Προπονητές του συγχαίρουν τον αθλητή Βαϊλεζούδη Μιχαήλ για την μεγάλη διάκριση που κατάφερε αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά προσήλωση και πίστη όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί!!

Συγχαρητήρια και στην αθλήτρια ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ που έπαιξε για πρώτη φορά στην κατηγορία των Νεανίδων και αποκλείστηκε οριακά στα τελευταία 10″ από την αθλήτρια της Ανδόρας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!!

*Το παραπάνω κείμενο αποτελεί δελτίο Τύπου του Πρόμαχου.

Share it