Search

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Μπανιώτη και βράβευση απο την Ολυμπιάδα Κομοτηνής!

Ο Κώστας Μπανιώτης βρέθηκε στην γενέτειρα του Κομοτηνή την Παρασκευή(8/3), λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Με αφορμή την έλευση του στην πόλη του, ο Θρακιώτης πρωταθλητής  τιμήθηκε από τον σύλλογο του, την Ολυμπιάδα Κομοτηνής και τον πρόεδρο της Κώστα Μιχελή στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην περιοχή του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Παρόντες ήταν όλοι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί με το ίνδαλμα τους, ο οποίος το μόνο που τους συμβούλευσε και παρότρυνε ήταν να ακολουθούν τα όνειρα τους.

Τέλος, μια ιδιαίτερη στιγμή της όλης εκδήλωσης ήταν το τετ-α-τετ του Κομοτηναίου Πρωταθλητή με την κ. Λιβεριάδου, την οποία γνώριζε από την ηλικία των 11 ετών κι ενώ εκείνη ήταν γυμνάστρια. Οι δυο τους είχαν έναν ολιγόλεπτο διάλογο σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και υποψήφιος Δήμαρχος  Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ  Νατάσα Λιβεριάδου και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής  Κλεοπάτρα Στογιαννίδου

Photo Credit:Inkomotini

Share it