Search

Χαμός από γκολ στη Γαλλία

Πάμε να δούμε τι υπάρχει στο Γιουρόπα Λιγκ σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι αν από αυτή τη φάση περάσουν όλα τα φαβορί, στα προημιτελικά θα δούμε τεράστιες μάχες, αλλά επειδή ποδόσφαιρο ίσον εκπλήξεις, αναμένουμε να δούμε τι θα μας βγάλει η φάση των «16» με τα πρώτα της παιχνίδια. Η επιλογή μας έρχεται από το ματς της Ρεν με την Αρσεναλ.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Η γηπεδούχος έχει σκοράρει 14 τέρματα στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει βρει τουλάχιστον μία φορά δίχτυα στα 9 από τα 10 τελευταία ματς ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, ενώ έχει βρει δίχτυα επίσης στα 7 από τα 8 τελευταία ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου είναι αήττητη στα τέσσερα πρόσφατα (με τρεις νίκες) ενώ σκόραρε 9 τέρματα σε αυτό το διάστημα.

Και αμυντικά έχει τα κενά της, όπως έδειξε και στο πρώτο ματς με την Μπέτις (3-3), ενώ δεν είναι τυχαία η 10η θέση της στο πρωτάθλημα.

Οσο για την Αρσεναλ, η οποία έχει και το κομβικό ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά της, η αλήθεια είναι ότι πέραν της εξαιρετικής της επιθετικής λειτουργίας, αμυντικά έχει αρκετά κενά και τα έχει πληρώσει σε αρκετές περιπτώσεις.

Εχει δεχθεί γκολ στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα εχει καταφέρει να σκοράρει στα 9 από τα 10 τελευταία ματς. Εχει λογική ο συνδυασμός over 2.5 και goal/goal σε απόδοση 2.30.

Ότι πρέπει να ξέρεις για το κινο θα το βρεις στο Nomimacasino.gr

Share it