Search

Σημαντικό βήμα εξάδας για την Αναγέννηση Παγουρίων μετά το διπλό επί της Βιστωνίδας Κοπτερού! (+pics)

Με το διπλό έφυγε από το Κοπτερό η Αναγέννηση Παγουρίων που επικράτησε με 1-3 της Βιστωνίδας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι προμηνύονταν ντέρμπι, αφού όποιος κέρδιζε την νίκη και τους τρεις βαθμούς, θα αποκτούσε αυτόματα ένα μίνι πλεονέκτημα για την εξάδα. Το Κοπτερό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, με την μπάλα ωστόσο να σταματά στο δοκάρι. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ πριν την λήξη της ανάπαυλας, όμως όπως και στο ματς με τον Σώστη, στην αμέσως επόμενη φάση δέχτηκαν την ισοφάριση και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στην ανάπαυλα. Με το μομέντουμ να είναι πλέον υπέρ της Αναγέννησης, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν ακι το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, το οποίο διεύρυναν και δαιτήρησαν μέχρι τέλους, κατακτώντας μια σημαντική νίκη μέσα στην έδρα μίας εκ των συνδιεκδικητριών της έκτης, κατά πάσα πιθανότητα, θέσης.

Η πρώτη αξιόλογη τελική καταγράφηκε από πλευράς Αναγέννησης, με το σουτ του Πασχάλη στο 21′ να περνά άουτ. Στο 28′ ο Ραμαδάν Σεβέν βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, όμως άργησε να σουτάρει και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς να ανακόψουν την προσπάθειά του. Στο 39′ ο Αραμπατζής Γ. είδε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του να βρίσκει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στην συνέχεια να καταλήγει άουτ, ενώ στο 45′ η κεφαλιά του Αθανασιάδη δεν βρήκε στόχο. Στο 45+1′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με το σουτ του Ραμαδάν Σεβέν, όμως ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το σουτ του Πασχάλη.

Στο 48′ από την σέντρα του Πασχάλη, ο Κεφής με άπιαστο σουτ έκανε το 1-2. Στο 74′ ο Μαυράκης δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από ευνοϊκή θέση με το πλασέ του να περνά άουτ, στο 82′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής απώλεσε νέα παρόμοια ευκαιρία, ενώ στο 86′ ο Κύπριος μεσοεπιθετικός των Παγουρίων, σκόραρε με ιδανικό πλασέ για το τελκό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Κοτσαρίδη και Γαρδικιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιστωνίδα Κοπτερού (Περτσάς): Περτσάς (87′ Αγγέλης), Ιμπίς Ριντβάν, Χουσεΐν Ανούλ, Πρίφτης, Γεωργακόπουλος, Θεοδωρίδης, Αραμπατζής Μ., Αραμπατζής Γ. (87′ Μουσταφά Σεμήχ), Αθανασιάδης (60′ Μιχαλακέλης), Ραμαδάν Σεβέν, Τομπά Αλτάι (18′ Μουσταφά Εγκέ).

Αναγέννηση Παγουρίων (Μεμέτ Μεμέτ): Μαγδαληνός, Σβυντρίδης (46′ Χουσεΐν Ερέν), Νταλάκος (72′ Κωνσταντής), Ρουμπής, Μούλιος, Καπερώνης, Μαυράκης, Λιόλιος (21′ Μυτιληναίος), Πασχάλης, Κεφής, Τοτονίδης (34′ Τσόγιας).

Share it