Search

Δωρεά από καρδιάς για τον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Έβρου!

Μία δωρεά που θα ανακουφίσει και θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα κάποιου συνανθρώπου μας με προβλήματα κίνησης δέχθηκε ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Έβρου. Άλλωστε, οι ανάγκες είναι πολλές και η δυνατότητα για την κάλυψη ακόμη και των βασικότερων από αυτές, για κάποιους, είναι από περιορισμένη έως ανύπαρκτη. Έτσι, η κάθε προσφορά, ιδιαίτερα όταν γίνεται με τόση αγάπη, είναι όχι απλώς καλοδεχούμενη, αλλά «μάννα εξ ουρανού».

Αυτή τη φορά, χαμόγελα στους ανθρώπους του Συλλόγου, που σε καθημερινή βάση προσπαθούν για το καλύτερο, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες, πρόσφερε η δωρεά ενός αμαξιδίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Η αλυσίδα αγάπης που δημιουργήθηκε για να φτάσει το αμαξίδιο στην Αλεξανδρούπολη, περιλαμβάνει την εταιρεία Auteco ΚΤΕΟ και τον εθελοντή Σάκη Χατζησταντσίδη, που ανέλαβαν να παραδώσουν το αμαξίδιο στον Σύλλογο του Έβρου.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Ευθυμιάδης, «ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο και την κα. Μαρία Λαβασά για την δωρεά ενός χειροκίνητου αμαξιδίου στον σύλλογο μας. Επίσης ευχαριστούμε και τον κύριο Σάκη Χατζησταντσίδη για την μεταφορά και την παράδοση του αμαξιδίου στο γραφείο του συλλόγου μας».

Πηγή: alexpoli.gr

Share it