Search

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου για 7η φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Εθνικός.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε 4-1 της ΑΕΚ Έβρου στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και πλέον περιμένει τον αντίπαλο της από το ζευγάρι Έβρος Σουφλίου – Ορέστης Ορεστιάδας που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 9/3 στις 15:30.

Ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο εικοσάλεπτο με Καρακασίδη και Γκαϊδατζή, ενώ η ΑΕΚ μείωσε προσωρινά με τον Πεκιαρίδη στο 25′. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε την ομάδα του Γιώργου Δίγκα να είναι μπροστά με 3-1 χάρη σε τέρμα του Μαρασλή στο 35′, ενώ λίγο μετά το γκολ η «Ένωση» είχε δοκάρι με τον Τρανόπουλο. Στο β’ μέρος ο Δεδελούδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Οι «μπλε» θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το 6ο κύπελλο της ιστορίας τους και παράλληλα να «γλυκάνουν» κάπως αυτή την «πικρή» σεζόν με τον διαφαινόμενο υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Δίγκας): Μπινόπουλος, Κούπας, Λυμπέρης, Λίτσιος, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Γκαϊδατζής, Βουτσάς (65′ Μπούρντιν), Καρακασίδης, Γκαβανόζης (80′ Κεσσάτης), Μαρασλής (55′ Δεδελούδης).

ΑΕΚ Έβρου (Ζιώγας): Δογάνης, Πολυχρονίδης (65′ Ταλιάκας), Μπαλάγκας, Καραγιάννης (80′ Παναγιωτίδης), Μπουρουτζής, Κατσακίδης, Τερζής, Καλομπρατσίδης (45′ Κουνγκούλη), Κωνσταντινίδης (70′ Καπνιστής), Τρανόπουλος, Πεκιαρίδης.

 

Share it