Search

Πωπω ένας Άγιαξ! Οι “Ιπτάμενοι Ολλανδοί” διέλυσαν την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο σπίτι της!!!

Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν θύμισε η σημερινή «παράσταση» του Άγιαξ μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», που επικράτησε με το επιβλητικό 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και την πέταξε εκτός συνέχειας, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2009-10!

Τα γκολ των Ζίγιεχ στο 7’, Νέρες στο 18’, Τάντιτς στο 62’, και Σένε στο 72’ «σφράγισαν» την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της «βασίλισσας» στην διοργάνωση και παράλληλα έδωσαν στην ολλανδική ομάδα την πρόκριση για τα προημιτελικά απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο

Με δεύτερη νίκη επί της Ντόρτμουντ αυτή την φορά στην Γερμανία, με τέρμα του Χάρι Κέιν στο 48′, η Τότεναμ έκανε το 1-0  και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση, έχοντας και το υπέρ της 3-0 του Λονδίνου.

Αν μη τι άλλο οι επαναληπτικοί του Champions League ξεκίνησαν ιδανικά, κυρίως λόγω της τρομερής εμφάνισης των παικτών του Έριν Τεν Χαγκ που έκαναν την πρώτη μεγάλη έκπληξη του θεσμού, πετώντας με απίστευτο τρόπο εκτός διοργάνωσης την κάτοχο του τίτλου και πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της Παρί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Παρίσι και της Πόρτο με την Ρόμα στην Λισαβόνα.

Share it