Search

Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 16 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 2 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Ξέφυγε στην κορυφή ο Ίασμος μετά την νίκη του και την ήττα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από τον Πανθρακικό, ισόπαλα τα ματς σε Προσκυνητές και Ξυλαγανή, νίκες για Παγούρια και Γρατινή.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Αναγέννηση Παγουρίων-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-1

Την νίκη με 3-1 επί του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων πέτυχε η Αναγέννηση Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Μαυράκη, στο 44′ ο Σπάρτακος ισοφάρισε με τον Ματζιούνη, στο 54′ και πάλι ο Μαυράκης έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση, ενώ στο 88′ ο Πολυμένωφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ορφέας Ξυλαγανής και Ορφέας Στρύμης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 57′ με τον Δάλκο, ενώ ο Ροδουσάκης ισοφάρισε στο 71′.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Βιστωνίδα Κοπτερού 3-0

Το προβάδισμα του από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας αύξησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που κέρδισε με 3-0 την γειτονική Βιστωνίδα Κοπτερού. Στο 52′ ο Δημητριάδης άνοιξε το σκορ, στο 65′ ο Γιαννακιτσίδης με πέναλτι έκανε το 2-0 και στο 78′ ο Δραγανίδης πέτυχε το τελικό 3-0.

Δόξα Προσκυνητών-Ελπίδα Σαπών 0-0

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Δόξα Προσκυνητών και Ελπίδα Σαπών, με την Δόξα να ανεβαίνει στους 10 βαθμούς και την Ελπίδα να διατηρείται στην 5η θέση.

Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής 0-3

Σαν σίφουνας πέρασε από τον Σώστη η Δόξα Γρατινής που κέρδισε με 0-3 την έτερη Δόξα. Ο Στοΐνοβιτς στο 2′ έκανε το 0-1, ενώ ο Παπαχρόνης με δύο τέρματα στο 41′ και το 76′ διαμόρφωσε το 0-3.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΠΣ Πανθρακικός 1-3

Όντας ασταμάτητος στις αντεπιθέσεις ο Πανθρακικός έφυγε με το διπλό από το Νέο Σιδηροχώρι επικρατώντας με 1-3 της Δόξας. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 18η αγωνιστική της Α‘ ΕΠΣ Θράκης.

Share it